Met stip in onze koopgids: Apple Watch 4 en Sony 1000XM3
Bright Stuff

Met stip in onze koopgids: Apple Watch 4 en Sony 1000XM3

07-10-2018 18:00 Laatste update: 08-10-2018 10:03

Nieuw in onze Bright Stuff-koopgids: de Apple Watch Series 4 (de beste smartwatch) en de Sony 1000MX3 (de beste draadloze koptelefoon met noise-cancelling).

Bij Bright worden we vaak gevraagd naar onze favoriete smartphone, laptop, koptelefoon, e-bike, noem maar op. Daar wilden we al heel lang iets mee doen en dat is Bright Stuff geworden. In de koopgids tonen we de drie beste keuzes in een aantal categorieën gadgets. We werken de gidsen steeds bij, zodat ze op elk moment het beste advies geven.

Daarom werken we nu de de categorieën Wearables en Koptelefoons bij. Bij de wearables maakt de Apple Watch Series 3 van vorig jaar plaats voor de nieuwe Apple Watch Series 4 van dit jaar. De reden is simpel: de nieuwe Apple Watch heeft een groter scherm met dunnere randen, een dunnere kast, is sneller, heeft meer sensoren en is zo nog beter klaar voor de toekomst, en dus een slimmere koop.

Bij de koptelefoons ook een directe troonopvolger: de draadloze Sony 1000XM2 van vorig jaar vervangen we door de nieuwe Sony 1000XM3. Het vorige model won het van de concurrentie door zijn superieure noise-cancellation en het model van dit jaar gaat daar nog eens vol overheen. De noise cancelling is dankzij een nieuwe chip nog een heel stuk beter, echt de nieuwe standaard. Alle herrie wordt buiten gehouden en zelfs zonder muziek aan hoor je geen lichte piep. Ook het ontwerp is verfijnd: nog ingetogener door het schrappen van een nepleer-effect, met een dikkere en zachtere hoofdband. Opladen doe je met usb-c, maar dat hoeft maar elke 30 uur. Met een prijs van 349 euro is de M3 wel 50 euro duurder dan de M2, maar de prestaties zijn daar dan ook naar.  

Wearables:

« Eruit: Apple Watch Series 3

» Erin: Apple Watch Series 4

Koptelefoons:

« Eruit: Sony 1000XM2

» Erin: Sony 1000XM3

Klik op de producten voor de toelichting en de video.

Kijk bij Bright Stuff voor meer producten die wij aanraden.