Nieuw in Bright Stuff: betaalbare koptelefoon en camera
Bright Stuff

Nieuw in Bright Stuff: betaalbare koptelefoon en camera

10-12-2018 07:18 Laatste update: 07:34

Nieuw in onze Bright Stuff-koopgids: de DJI Osmo Pocket (schattige en krachtige gimbal-camera) en de Sennheiser HD 4.40BT (de beste betaalbare koptelefoon).

Bij Bright worden we vaak gevraagd naar onze favoriete smartphone, laptop, koptelefoon, e-bike, noem maar op. Daar wilden we al heel lang iets mee doen en dat is Bright Stuff geworden. In de koopgids tonen we de drie beste keuzes in een aantal categorieën gadgets. We werken de gidsen steeds bij, zodat ze op elk moment het beste advies geven. Dit is zo'n moment: we wisselen twee producten om voor iets nieuwers en beters.

In de categorie koptelefoons hangen we de Jabra Move aan de wilgen. Jarenlang onze favoriete keuze: een betaalbare draadloze koptelefoon zonder opsmuk. In de Sennheiser HD 4.40BT hebben we hetzelfde en meer gevonden. Vooral: beter geluid en hij zit lekkerder. Met 99 euro nog steeds in de categorie betaalbaar, en comfortabel genoeg om uren te dragen.

In de categorie camera's schrappen we de Canon G7XII. Een prima camera maar wel erg traditioneel. We zijn verliefd geworden op de DJI Osmo Pocket. Een handzaam cameraatje met gimbal: een mechanische stabilisatie die ongelooflijk vloeiende beelden voortbrengt. Hij maakt filmen leuk, makkelijk en mogelijk op momenten waar dat tot nu toe nog niet kon.

Koptelefoons

« Eruit: Jabra Move

» Erin: Sennheiser HD 4.40BT

Camera's

« Eruit: Canon G7XII

» Erin: DJI Osmo Pocket

Bekijk al onze aanraders in Bright Stuff.