Bright TV

Dagelijks Bright Update op RTL Z en 7

3 april 2017 17:49

Vanaf deze week nieuw bij Bright: ons dagelijks bulletin met het technieuws, Bright Business en Bright Kids.

Het tweede seizoen van Bright TV zit erop. De wekelijkse reportages van Merijn, Davids Uitpakparty's, Miriams bezoeken aan bekende nerds, Brams vlogs, de fitgirls met Hannelore voorop die fitness-gadgets testten en mijn eigen smarthome-avonturen trokken gemiddeld 150 duizend kijkers per aflevering op RTL Z en 7. Een stijging van 50 procent ten opzichte van het eerste seizoen. In het najaar, in aanloop naar Bright Day 2017 pikken we de draad weer op.

Met ingang van deze week zie je Merijn of mij op Z (rond 16:00 en 18:30) en 7 (19:15) met de Bright Update, ons dagelijks bulletin met het meest opvallende technieuws. Volg de Bright Update en je bent altijd bij. Want je weet: tech telt. Blijf ons je nieuwstips mailen op redactie@bright.nl. Je ziet de Bright Update ook dagelijks via onze sociale media: Facebook, Twitter en Instagram. Bekijk hieronder de editie van 3 april:

Bright Business en Bright Kids

Merijn presenteert daarnaast ook Bright Business. Tegen het decor van grotere thema’s als robotica, blockchain, kunstmatige intelligentie, het internet der dingen, drones, 3d printing, big data en VR/AR - beter bekend als ‘the essential eight technologies’ - bezoeken we in deze nieuwe, digital-first videoreeks Nederlandse ondernemers en vernieuwers die voorop lopen door vooruit te kijken.

Miriam stort zich op Bright Kids. Ze gaat op zoek naar prikkelende manieren om van kinderen makers te maken en laat zien hoe je dat als ouder kunt stimuleren.

Fans van de Uitpakparty, geen nood, David is de hele lente en zomer wekelijks online te zien bij Bright.

Game on!