Bright TV

Kijk Bright TV terug: game-vlogger Nysira en zonne-energie

28 maart 2017 19:15

We bezoeken game-streamer Nysira en een beurs over zonne-energie. David vervangt zelf zijn kapotte iPhone-scherm.

Kijk deze uitzending via RTL XL. Volg ons ook op YouTube.

We bezoeken de populaire game-vlogger Nysira (Marcella de Bie), bekend van haar livestreams in games op Twitch. Ze droomt ervan een eigen auto-programma à la Top Gear te presenteren. Met haar videostreams verdiende ze in elk geval al genoeg om een Tesla te kunnen kopen.

David repareert zijn iPhone-scherm

In de wekelijkse Uitpakparty test David een toolkit waarmee je zelf een kapot iPhone-scherm kunt vervangen. Dat blijkt nog best een tijdrovend klusje.

Solar snufjes

Erwin en Merijn bekijken innovaties op gebied van zonne-energie op een beurs, waaronder zonnepanelen die ook op dakkapellen passen en een modulaire thuisaccu voor opslag van zonne-energie.

 

Klimmuur en Google Maps-tips

Fitgirl Hannelore klautert een bewegende klimmuur vol sensoren op en gaat op hoogtetraining in een speciale kamer. In de rubriek Smart Home laat Erwin een apparaatje zien dat je online privacy beschermt, terwijl Bram de voordelen van een 'dom' huis toont. Merijn geeft handige tips over Google Maps:

 

Meer Bright

Bright TV-uitzendingen zijn terug te kijken via RTL XL. Meer van onze techvideo's? Abonneer je gratis op ons YouTube-kanaal.

De Bright Tech Update brengt je elke dag het technieuws in 1 minuut: like ons op Facebook.