Bright TV

Bright TV: nieuwe, oude en natte telefoons

1 maart 2017 19:03

De nieuwste smartphones, de beste telefoons aller tijden en tips om je toestel te redden.

Kijk de uitzending terug via RTL XL. Volg ons ook op YouTube.

We zijn in Barcelona op het Mobile World Congress en zoeken daar uit wat de beste nieuwe smartphones zijn. De grote hit is een oude bekende: de Nokia 3310. De aandacht voor dat retro-toestel is een goede aanleiding om naar de geschiedenis van mobieltjes te kijken. Bright-hoofdredacteur Erwin vertelt wat hij als de beste mobiele telefoons aller tijden ziet. En we leggen uit wat je moet doen als je telefoon in het water is gevallen.  

Bekende Nerd: Stefano Keizers

De Bekende Nerd van deze week is cabaretier Stefano Keizers, bekend van De Slimste Mens, die er hele vreemde hobby's op na houdt...

Zelf Doen: David klust zijn uitzicht terug

David zit al wekenlang te mopperen over de steigers voor zijn huis, want door die dingen is hij zijn uitzicht kwijt. Daarom gaat hij deze week in de serie Zelf Doen zijn eigen uitzicht weer terug knutselen. 

Fitgirl in de sneeuw, Guerrilla Games

In de rubriek Fitgirl test Hannelore op haar wintersportvakantie de Snooc. Dat zijn ski’s die je kan transformeren tot een supersnelle slee. Je kan er mee sturen, maar het gaat ook erg hard op de pistes in Zillertal.

Bram gaat langs bij het Nederlandse Guerrilla Games, dat deze week een Playstation 4-game uitbrengt die een internationale monsterhit lijkt te worden: Horizon: Zero Dawn. Lees ook ons interview met de producer van de game.

Een nieuwe Bright TV zie je elke maandag om 18:00 en 23:30 op RTL Z. De uitzendingen zijn terug te kijken via RTL XL en items staan ook op ons YouTube-kanaal.

Bekijk onze livestream op Mobile World Congress: