Bright TV

Bright TV: Star Wars-lightsabers uit Rotterdam

14 december 2016 21:48

Kijk de laatste Bright TV van 2016 terug met de Rotterdamse koning der lichtzwaarden, Davids interactieve kerst-leds en zanger Gerson Main.

Kijk deze uitzending terug via RTL XL 

Vanwege het verschijnen van de nieuwe Star Wars-film Rogue One (lees onze eerste indruk zonder spoilers) gaan we in deze uitzending op bezoek bij de Rotterdamse designer Roy Gilsing, die onderdelen voor lightsabers maakt. Daarmee maak je replica's die precies op de lightsabers in de Star Wars-films lijken. Gilsing heeft klanten uit de hele wereld.

David toont in zijn serie Zelf Doen een uit de hand gelopen kerstproject met interactieve led's. In de rubriek Bekende Nerd gaan we langs bij zanger Gerson Main, die dol is op oude lp's, games én draaiorgels. Dit keer geen Fitgirl die een sportgadget test, maar een echte Fitman: Anthony Kruijver gaat aan de slag met de fitnesstracker Wiko Wimate. In Bright Stuff praat Erwin je bij over twee nieuwe outdoorcamera's, waarmee je altijd je tuin in de gaten kunt houden. En Bram blikt terug op een 'emoji-oneel jaar' in een bijzondere compilatie van vloggers. 

In januari is Bright TV weer terug op de buis. Volg voor meer van onze video's ook ons YouTube-kanaal.


Miniatuurvoorbeeld