Bright TV

Kijk Bright TV terug: Bright Day en Maxim Hartman

7 november 2016 23:11

Maxim Hartman testte parachutespringen in virtual reality tijdens Bright Day. En we reikten de prijzen voor de beste VR-projecten van Nederland uit.

Bright TV zie je elke maandag op RTL Z (21:30) en RTL 7 (00:00). Kijk deze uitzending terug via RTL XL.

Deze Bright TV-aflevering staat in het teken van ons techfest Bright Day, met afgelopen weekend ruim 10.000 bezoekers in Utrecht. Zo gaat presentator Maxim Hartman tijdens Bright Day parachutespringen in virtual reality. Ook knuffelt hij een robotkussen dat moet helpen bij slaapproblemen.

We praten met een drone-racer en David demonstreert nieuwe gadgets in de Uitpakparty, zoals een robothond en een verbeterde mini-drone. Erwin vertelt over de slimme elektrische fiets van het Amsterdamse Vanmoof, de Electrified S. In de rubriek Fitgirl test Rachelle een nieuwe fitnesstracker.

Ook is er aandacht voor de uitreiking van de eerste Bright VR Awards, de prijzen voor de beste VR-producties van Nederland, vrijdagavond tijdens een grote awardshowEen nieuwe Bright TV zie je elke maandagavond op RTL Z (21:30) en RTL 7 (24:00). Abonneer je ook gratis op ons YouTube-kanaal.