Bright TV

Op bezoek bij YouTube-held Enzo Knol

26 september 2016 12:34

We gingen langs bij Enzo Knol, met 1,4 miljoen subscribers een van de populairste Nederlandse vloggers. Hoe nerdy is hij eigenlijk?

Daar ging ik weer, op pad om de 'bekende Nerderlander' van deze week een bezoekje te brengen: vlogger Enzo Knol. Rondsnuffelen in zijn huis, om er zo achter te komen hoe groot de nerd in hem is. O ja, ik heb er ongeveer een maand over gedaan om via vele omwegen bij hem terecht te komen.

Zijn naambordje was heel slim verwijderd naast zijn deur, als enige van alle bewoners, waardoor ik gek genoeg toch meteen wist dat ik op het juiste adres was. Bij binnenkomst begon de actie meteen, al vloggend werden we binnengelaten in zijn best heel ruime appartement. Toen drong het eigenlijk nog niet tot mij door, dat er daadwerkelijk een mogelijkheid bestond om in vlog #1146 een rol te spelen. Ook wist ik op dat moment nog niet dat ik drie keer voor de gek zou worden gehouden met een confettikanon en bij Enzo de vloer zou gaan stofzuigen.

Na een lekker bakje koffie verkeerd en een kletspraatje over RTL Z enerzijds en Youtube anderzijds, startten we met het filmen het item in onze serie 'Bekende Nerd'. Je wist nooit wanneer, maar af en aan trok Enzo zijn vlogcamera tevoorschijn en stonden we synchroon ons item op te nemen. En waar praat je dan zoal over. Uiteraard over zijn leven als Youtube-ster, naast zijn vlog post hij ook elke dag een Minecraft-video, z’n prille League of Legend-verzameling passeerde de revue en we mochten een kijkje nemen in zijn nieuwe geautomatiseerde studio where all the magic happens

En tussendoor lokte Enzo mij zo af en toe met een smoes mee naar een kamertje of een kast waar ik iets moest bekijken, waar ik dan weer het zoveelste confettikanon in mijn mond gepopt kreeg. Cameraman Pieter en ik zitten exact 12:11 min lang in zijn vlog

Abonneer je ook op het Bright-kanaal op YouTube