Bright TV

Vanavond: start nieuwe seizoen Bright TV, met FitGirls

5 september 2016 00:02

Vanaf 5 september elke maandag om 22:00 op RTL Z én om 24:00 op RTL 7. Daar word je wijzer van. En fitter.

We hebben na het eerste succesvolle seizoen van Bright TV niet stilgezeten deze zomer. Het enige tv-programma over tech wordt nóg strakker, newsier, en fitter. We zijn op de concepttafel met een schone lei begonnen. We zijn met de programmadokters van RTL in de weer geweest (niet zwaaien in beeld anders zappen mensen weg!). We hebben in Bright Lab op YouTube (ben je al abonnee?) geëxperimenteerd met formats. Momenteel leggen we de laatste hand aan de update van ons programma. Vanaf 5 september is het tweede seizoen van Bright TV met Merijn, Erwin, David, Bram en Miriam wekelijks te zien op maandagen om 22:00 op RTL Z en om 24:00 op RTL 7.

Wat is er nieuw? FitGirls! In deze rubriek vragen we bekende en minder bekende fitgirls om voor Bright een nieuw fitnessgadget te testen. We volgen deze schone hard-bodies tijdens hun trainingen en work-outs. Miriam gaat in BN-ers langs bij Bekende Nerds, thuis of op het werk, op zoek naar de inner nerd die in ons allemaal schuilgaat. Ook nieuw is Bright Stuff. Deze rubriek is onze aanzet tot een uitgebreide buyer’s guide voor tech in verscheidene productcategorieën, van draadloze koptelefoons en laptops tot actioncams en e-bikes. Bright Stuff zal ook hier op Bright.nl een vaste plek krijgen.

De Uitpakparty is wel gebleven, toch? Tuurlijk! David heeft zijn barre motortocht door de Pyreneeën afgelopen zomervakantie overleefd en is klaar voor nieuw seizoen uitpakken. De Uitlegparty is ook gebleven, voor een stukje duiding naar de mensen toe. Bram blijft lekker vloggen, waarin hij zich opwindt of verbaast over de digitale en echte wereld. Merijn en Erwin tot slot verzorgen de reportages en voorzien het belangrijkste technieuws van context. We hebben er zin in!