Bright TV

Kijk Bright TV terug: VR-pak, YouTubers en TNW

11 april 2016 22:22

In Bright TV op RTL Z: een speciaal pak om in VR te gamen, YouTube-festival VEED en Boris Veldhuijzen van Zanten van The Next Web

 
Bright TV 11 april: VR-pak en @Boris

Maandag in Bright TV testen we een special pak voor VR-games en spreken we Boris Veldhuijzen Van Zanten over bluf en startups. Kijken: RTL Z, 21:30. Uitzending terugkijken? Ga naar http://www.bright.tv Mooi webadres, hè?

 

Geplaatst door Bright.nl op vrijdag 8 april 2016

In Bright TV maandagavond testte Merijn de volgende stap op gebied van VR-gaming: een speciaal pak waarmee je bewegingen direct in games zijn te zien. Ook zie je een reportage vanaf het VEED-festival met beroemde Nederlandse YouTubers.

In de rubriek Business Drive dit keer internetondernemer Boris Veldhuijzen van Zanten van The Next Web over bluf en Nederland startupland. En we besteden aandacht aan de strijd tussen twee Nederlandse zitzakken: de copycat haalde via crowdfunding 2 miljoen euro op.

In de wekelijkse Uitpakparty test David een geavanceerde fietscomputer met een prettig leesbaar eInk-schermpje, de Wahoo Elemnt. Tot slot toont Miriam weer de beste video's van afgelopen week.

Bright TV, elke maandag 21:30 op RTL Z