Bright TV

Extra: De nieuwe Bright TV jingle (video)

14 september 2015 14:09

<p><strong>Met dank aan Lonnamarie uit LA. Daarnaast de Bright TV Spotify-playlist en de prijswinnaars van de Uitlegparty-enquête.</strong></p><p></p>

Allereerst dank voor alle warme woorden over de eerste aflevering van Bright TV en alle suggesties. (We zullen gaan lobbyen bij RTL dat het programma langer duurt!) Wij hebben de smaak te pakken en zijn druk in de weer met de komende afleveringen.

Vanavond in de tweede aflevering - om 22:30 op RTL Z - brengt Merijn een bezoek aan SLEM, hét instituut voor footwear in het Mekka van de mondiale schoenenindustrie, Waalwijk. Ontmoeten we de nieuwste sociale robots. Stapt David in de Uitpakparty op de racefiets. Heb ik een exclusieve test van een nieuwe dienst van Vodafone. En laat Miriam in GVLK (Goed Verhaal Lekker Kort) onze nieuwe jingle zien.

Lekker corny, niet? En niet te verstaan aan het einde maar het is dan ook niet onze officiële jingle hoor. Hebben we als testje op Fiverr laten maken door Lonnamarie uit Los Angeles. Geinige site waar je voor vijf dollar (of iets meer) allerlei diensten kunt afnemen. Je moet alleen niet op de brakke vertaling letten op de Nederlandse versie van de Fiverr-site.

We kregen ook wat vragen over de muziek die we in de eerste aflevering van Bright TV hebben gebruikt. We hebben een playlist aangemaakt op Spotify die je kunt volgen waar we alle nummers uit het eerste seizoen van Bright TV zullen verzamelen.

Tot slot de Uitlegparty in Bright TV die mede mogelijk gemaakt wordt door Coolblue. We hebben je daar vorige week wat vragen over gesteld. Arthur van Gijzel, Max Rijken, Chris Vissers en Gregor Klemencic, jullie hebben twee vrijkaarten gewonnen voor Bright Day #5 op 21 november, hét tech fest van de lage landen.

Lees ook:

Vanavond aflevering 2 Bright TV: slimme schoenen, sociale robots