Bright Update: vliegende auto en kritiek op Nintendo
Bright TV

Bright Update: vliegende auto en kritiek op Nintendo

dinsdag 18 april 2017 16:22

CityHawk vliegt autonoom van A naar B, Nintendo onder vuur en meer.

In de Bright Update zie je elke dag technieuws in 1 minuut op RTL Z en RTL 7. Met op 18 april 2017:

De vliegende auto CityHawk was bedoeld voor militaire en zakelijke toepassingen, maar het zou zomaar kunnen dat in de toekomst ook burgerlui er in stappen. Hij vliegt en landt zelfstandig en herkent automatisch een landingsplaats aan een logo op de grond.

Er klinkt de laatste dagen forse kritiek op Nintendo. De Japanners stoppen namelijk alweer met de productie van de NES Classic Mini, waar je dertig oude 8-bit Nintendo-spellen op kunt spelen. Het apparaat van 60 euro was van begin af aan uitverkocht en is nog steeds lastig verkrijgbaar. Op eBay kost een de console nu al snel 300 euro.

Snapchat ontkent dat de bedenker van de app, Evan Spiegel, zou hebben gezegd dat de app alleen voor rijke mensen is. Die bewering deed een ex-Snap-medewerker in rechtbankdocumenten. Volgens Snap is de bewering belachelijk: Snapchat is voor iedereen. 

Tot slot: we testen momenteel twee nieuwe high-end tv's, de Samsung QLED-tv en Sony's allereerste OLED-tv. Alleen de namen lijken op elkaar. Bekijk onze eerste indruk:


Volg Bright

Volg ons ook op Facebook, Twitter en Instagram.

Tonie was in 1999 een van de eerste bloggers in Nederland. Sinds onze start in 2005 doet hij dat ook voor Bright. Sinds 2014 is Tonie de eindredacteur van Bright.nl.

Nieuwsbrief