Vlog: Zij tekent criminelen op haar tablet
Bright TV

Vlog: Zij tekent criminelen op haar tablet

vrijdag 15 juli 2016 17:41

Rechtbanktekenares Petra Urban heeft al heel wat tablets versleten. Ze vertelt hoe de techniek de laatste jaren vooruit is gegaan.

Abonneer je gratis op het Bright YouTube-kanaal

Was tien jaar lang economieverslaggever bij RTL Nieuws en RTLZ, maar zijn tech-hart klopte steeds harder. Toen Bright TV begon was hij niet meer te houden. Merijn woont even buiten Amsterdam met zijn vriendin, dochters en een poes.

Reacties

<p>De iPad Pro Dux case van STM is perfect om te tekenen. Houdt het tablet licht, met lekkere rubberen randen voor goede grip en bescherming en eindelijk een plek om je pen te bewaren. Blijft nog steeds achterlijk dat je de pen uberhaupt moet opladen terwijl Wacom al twintig jaar lat zien dat dat niet hoeft. Dan nog had de pen opgeladen kunnen worden bij de towtsenbord plug aan de zijkant met een magneetconnector. Oh, en een mat beschermingsfolie geeft iets meer weerstand bij het tekenen. Dat voelt dan een beetje als een originele wacom tablet. Net geen papier gevoel,maar iig niet zo idiot glad. <a href="http://www.stmbags.com/ipad-pro-case.html">http://www.stmbags.com/ipad-p...

 

Nieuwsbrief