Cockpit: Volvo V40
Nieuws

Cockpit: Volvo V40

vrijdag 17 augustus 2012 15:34

Rutger test de nieuwe Volvo V40, de eerste auto met een airbag voor voetgangers die na een aanrijding op je motorkap klappen.

[camera: Roger Muskee van SchwungVisuell]

Rutger is sinds 2006 de meest noordelijke blogger van Bright. Hij schrijft graag het verhaal achter het verhaal. Hij doceert conceptontwikkeling op de Academie voor Popcultuur en werkt als freelance ideeƫnman en verhalenmaker.

Reacties

Waar is Meike?

 

De filmpjes / reportages worden steeds fraaier! Zou alleen best wat langer mogen...

 
afbeelding van Rutger Middendorp

Omdat je je verveelt of omdat je bepaalde inhoudelijke dingen mist? Zou het graag horen. 

 

Dit was de teaser van de opkomende V40 review?
Overigens, is de C30 niet de kleinste Volvo?

 
afbeelding van Rutger Middendorp

Je hebt gelijk. Tijdens de montage besefte ik me mijn fout. Maar terug te gaan om het opnieuw te schieten was wat lastig. 

 

Omdat je dingen mist? Nou om
eens wat te noemen, hoe rijdt hij?

 
afbeelding van Rutger Middendorp

Hij rijdt prima. Aardige compromis tussen comfort en sportiviteit, maar dat is een bijzonder subjectieve aangelegenheid. Wij kiezen ervoor om in een review video een aantal specifieke aspecten van de auto aandacht te geven. Zaken die ook de Bright lezer die niet bovengemiddeld in auto's is geinteresseerd zal kunnen waarderen. Voor een rijtest zou ik je een Autoweek of Autoblog video aan willen raden. Die vertellen je dan weer niet dat de bumper het verschil kan zien tussen een boom en een been. 

 

de voetgangers airbag is een leuk idee, maar ik zou het toch wel eerst zelf willen ervaren voordat ik er echt vertrouwen in heb, voor de rest een prachtige auto

 

Nieuwsbrief