Bright is vol van vernieuwing. Altijd op zoek naar het vernuft in digitale technologie, design en style. Naar de gamechangers en de eye openers. Bright ging van start in 2005 en is sinds 2015 onderdeel van RTL Nederland.

Digitaal, televisie & events

Bright bestaat uit de dagelijkse nieuwssite Bright.nl, inclusief de populaire Bright Uitpakparty video's. Alle inhoud van Bright.nl is ook beschikbaar via apps.

Op RTL Z en RTL 7 zijn we te zien met het techprogramma Bright TV of het dagelijkse nieuwsbulletin Bright Update. De presentatie is in handen van Merijn Doggen en Erwin van der Zande.

Bright Day is het jaarlijks tech fest voor nieuwsgierig Nederland waar bezoekers de nieuwste technologie, innovatie en gadgets kunnen beleven. De zevende editie van Bright Day, die we samen met RTL Live Entertainment organiseren, trok in november 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht meer dan 22 duizend betalende bezoekers. Bright Night is ons kleinere event waar we het land mee intrekken.

Adverteren en samenwerken

Via zijn kanalen bereikt Bright ruim een half miljoen Nederlanders. Adverteren op Bright.nl kan via Adfactor en via RTL Nederland.

Commerciƫle vragen over Bright? Raadpleeg de site Adverteren bij RTL of neem direct contact op met Nadieh Cissen (06-12355327). We denken graag mee in samenwerkingen op maat.

De Bright-doelgroep in kernwoorden: m/v (65/35), media-veelvraten, nieuwsgierig, full-time werkend, hoog opgeleid, optimistisch, progressief, zwak voor productdesign.

Service

Vragen, feedback, persberichten en nieuwstips: redactie@bright.nl

Post- en bezoekadres: A-lab #203, Overhoeksplein 2, 1031 KS Amsterdam

Colofon

Hoofdredacteur: Erwin van der Zande

Presentator: Merijn Doggen

Eindredacteur: Tonie van Ringelestijn

Redactie: Floris Poort, Maarten Reijnders, Bram van Dijk

Bloggers en vloggers: David Lemereis, Ingeborg van Lieshout, Jan Meijroos, Rutger Middendorp en Miriam van 't Veer

Stagiairs: Antoine Kersten, Emma Smolders

Product manager: Nadieh Cissen (06-12355327)

Account manager: Check de vacature!

Uitgever: Joris van Lierop

Bright is een uitgave van RTL Nederland, Barend en Van Dorpweg 2, 1217 WP Hilversum