Over Bright

Bright is vol van vernieuwing. Altijd op zoek naar het vernuft in digitale technologie, design en style. Naar de gamechangers en de eye openers. Bright wordt uitgegeven sinds 2005 en is 2015 onderdeel geworden van RTL Nederland.

Bright bestaat uit de dagelijkse nieuwssite Bright.nl inclusief de populaire videoserie Uitpakparty. Het nieuws van Bright.nl is ook beschikbaar via apps. We hebben er een voor iOS, Android, Windows Phone en Windows 8. Bright bereikt maandelijks online ruim een kwart miljoen Nederlanders.

Wekelijks zijn we te zien op RTL Z en 7 met het enige tech-programma op de Nederlandse televisie: Bright TV. De presentatie is in handen van Merijn Doggen en Erwin van der Zande. Andere vaste gezichten zijn David Lemereis met de Uitpakparty, Miriam van 't Veer en Bram van Dijk. Het tweede seizoen is van start gegaan op maandag 5 september, nieuwe afleveringen worden uitgezonden op maandagen om 21:30 op Z en om 24:00 op 7. Je kunt het programma online terugkijken.

Bright Day is een dag vol vernieuwing. Hét jaarlijks tech fest voor nieuwsgierig Nederland waar bezoekers de nieuwste technologie, innovatie en consumentenelectronica kunnen beleven. De zesde editie vond plaats op 5 en 6 november 2016 in Utrecht. Bright Night is ons kleinere event waar we het land mee intrekken.

Bright Ideas is ons tweewekelijkse webmagazine met verdieping over vernieuwing. Leesbaar op elk scherm. Je hebt een jaar lang toegang tot alle artikelen voor slechts 24 euro. Daar word je wijzer van.

In de Bright Store tot slot verkopen wij bij wijze van curated commerce louter editor's choice producten en accessoires voor je gear. Vinden we leuk.

Adverteren

Adverteren op Bright.nl kan via Adfactor, al jaren de beste online exploitant van Nederland, en via RTL Nederland.

Commerciële vragen over Bright Day, Bright TV of Bright Ideas? Raadpleeg de site Adverteren bij RTL of neem direct contact op met Casper de Leeuw of Byanka Zandbergen. Hun contactgegevens staan onderaan in het colofon.

De Bright-doelgroep in kernwoorden: m/v (65/35), media-veelvraten, nieuwsgierig, full-time werkend, hoog opgeleid, optimistisch, progressief, zwak voor productdesign.

We denken graag mee in samenwerkingen op maat.

Service

Persberichten en nieuwstips kunnen naar redactie@bright.nl.

Vragen over je Bright Ideas-abonnement of een Bright Store-bestelling kun je mailen naar service@bright.nl. We reageren zo snel mogelijk.

Post- en bezoekadres: Bright, A-lab 203, Overhoeksplein 2, 1031 KS Amsterdam

 

Colofon

Hoofdredacteur: Erwin van der Zande

Eindredacteur digitaal: Tonie van Ringelestijn (06-26428258)

Eindredacteur tv: Irene Goes (06-50603531)

Redactie: Merijn DoggenRutger Otto (06-31307898) Floris Poort (06-39430764) en Maarten Reijnders (06-42720382)

Bloggers en vloggers: Bram van Dijk, David Lemereis, Ingeborg van Lieshout, Jan Meijroos en Rutger Middendorp

Business development: Casper de Leeuw (06-46155559)

Senior account manager: Byanka Zandbergen (06-22507244)

Uitgever: Joris van Lierop

Bright is een uitgave van RTL Nederland, Barend en Van Dorpweg 2, 1217 WP Hilversum