Coolblue levert pakketjes 's morgens op bed
Nieuws

Coolblue levert pakketjes 's morgens op bed

donderdag 08 november 2012 13:45

Er is een wedloop uitgebroken welke webshop het snelst pakketjes kan afleveren. Coolblue levert nu ook al af voor het ontbijt.

Nog even en de kleinere webshops kunnen niet meer concurreren met grote jongens zoals Bol.com of Coolblue.nl. Niet zo zeer vanwege de prijs maar vooral vanwege de wedloop wie het snelst en voor jou het meest praktisch een bestelling kan leveren. Een maand geleden kondigde webshop Coolblue aan pakketjes nog dezelfde dag te gaan leveren mits je voor 15.00 uur bestelde. Bol.com kondigde vandaag aan dat je bestellingen bij Albert Heijn kan afhalen.

Vandaag kondigt Coolblue weer een variant op de ideale bezorging aan met een uniek tintje. Coolblue bezorgt nu ook op afspraak. Daarvoor hoef je niet de hele dag bij de deur te gaan liggen wachten, je geeft zelf aan in blokken van twee tot drie uur wanneer je je bestelling wens te ontvangen. Extra service is dat de webshop je pakketje nu ook kan bezorgen voordat de zon opgaat. Tegen betaling van 17,95 euro ontvang je je bestelling via 'Coolblue Goeiemorgen' tussen 6.30 en 8.30 of tussen 7.00 en 9.00 uur. Overigens gelden deze Coolblue Goeiemorgen-tijden alleen voor werkdagen. Op zaterdag levert Coolblue pas vanaf 9.00 uur. Nu is het nog wachten op de Coolblue zondagochtenddienst.

David schrijft al sinds jaar en dag voor Bright en heeft het voorrecht de meeste gadgets te reviewen voor de enige echte Uitpakparty. Van alle gadgets houdt David het meest van robotica en hij heeft een voorliefde voor wetenschap in al zijn facetten.

Reacties

Heb net een tv besteld en die is nu al onderweg. Echt geniaal hoor, daar betaal ik wel een paar tientjes extra voor. Hoef ik ook niet uren thuis te wachten.

 

Dit is op zeker webshoppen 2012!!

 

Nieuwsbrief