Crash Course: Videoke

woensdag 19 december 2007 17:15

Karaoke is passé, videoke, dat is pas grappig.

Op de website clipcaster.tv kun je je eigen videoclips maken. Miriam probeert het uit en krijgt les van een vocal coach.

Op Clipcaster.tv kun je je eigen videoke's maken.


presentatie: Miriam van 't Veer :: camera: Rolf Hartogensis

Je kunt de video ook als podcast bekijken. Abonneer je via de iTunes Music Store of handmatig door deze url op te geven. Bekijk ook de andere afleveringen van Crash Course. Alle video's van Bright vind je ook op ons YouTube-kanaal. Tot volgende week woensdag!


Miriam werkt sinds 2007 bij Bright als reporter en is een vertrouwd gezicht in Bright TV op RTL Z en 7. In haar rubriek de Bekende Nerd bezoekt ze elke week een BN'er. En bij Bright Kids helpt ze ouders van hun kinderen makers te maken.

Reacties

Wat? Is Miriam nou alle goeds aan het overnemen? No offence, maar eerlijkgezegd deed Linda de crash course buitengewoon goed, jaja ik weet dat ze bezig is met bright.tv of In de ban van het ding o.i.d.
 
Wel een leuk filmpje trouwens;)
 
Ja, veranderingen zijn moeilijk maar noodzakelijk soms ;-) Leuk filmpje, ik heb het zelf ook geprobeerd en het is vet lol!
 
Stand bami :)
 
Instant bami Corrie!
 
ik wil linda
 
Het is Roger Hapel, goeie zangert!
 
Enig enig enig! Heel leuk Miriam. Ik ga ook meteen oefenen, was ook al zo dol op karaoke, maar dit slaat alles. Doeiiiiiiiiiii
 
Weeeeer die Mirjam???? Zo jammer dit....Linda, waar ben je? Zo is het niet meer leuk op bright.
 
Beste bright, komt linda volgende keer weer terug of is dit een permanente verandering? Dit is namelijk niet een crashcourse zoals ik er graag naar kijk (en naar uit kijk!) . Sorry Miriam..
 
ja bright komt ze terug?
 

Nieuwsbrief