Relaxen in het Colosseum
Nieuws

Relaxen in het Colosseum

woensdag 28 december 2011 11:30

Jacuzzi's zijn niet meteen origineel van vormgeving. Waarom niet een Colloseum er omheen bouwen?

We moeten het Daniel Incandela nageven, hij weet een leuk idee om een klassiek imperieum uit te bouwen geënt op het Romaanse Rijk. Niet gehinderd door praktische bezwaren lanceert hij met regelmaat nieuwe ideeën onder zijn zelfverzonnen reeksje The Itallian Collection.

Naast de wc-borstel van Pisa is de meest in het oog springende de jacuzzi te omgebouwd tot Colloseum. Eigenlijk zo slecht niet bedacht, want hij legt hiermee wel een lacune bloot: orginele vormen voor jacuzzi's. Het is een feit dat het exterieur van een jacuzzi nauwlijks de inzet vormt van vernieuwing. De renderings die Incandela toont, spreken tot de verbeelding: baden in een colloseum. Of het ooit zover komt, valt te betwijfelen. Maar misschien inspireert het vormgevers om hierop verder te denken.

Reacties

Ik hoop dat de reden voor het plaatsen van dit nieuwsbericht is dat het een bekende van de auteur van dit artikel is, anders zou ik zeggen: verwijder dit maar meteen, want het niveau qua uitwerking en concept is van een ontiegelijk depressief niveau.

 

Net als de tekst overigens. Man, lees je stuk eens even over voordat je het post.

 

Ik vind het grappig

 

Anoniem trollen op de interwebz is zo een 'ontiegelijk' lame..

 

Imperium en Romeinse.

 

en de toren van pisa is in zijn reeks geen wc borstel, maar een stofzuiger...

 

Dit is prachtig!!!...

...Voor een Amerikaan. Maar die doen nooit wat origineels. (behalve met auto's) Een Europeaan zal dit in het algemeen zien als een flauw grapje.

En als je flauwe grappen zoekt dan kan het niet veel erger dan de scheve van pisa tot toiletborstel bombarderen.

 

... en niet 'een Colloseum' maar 'het Colloseum'.

 

Komkommertijd!

 

Dat die gozer niet kan ontwerpen is nog tot daaraan toe, maar dat er vervolgens zo'n tenenkrommend stukje tekst op Bright verschijnt is simpelweg niet te bevatten.

 

Yep, tenenkrommend is het goede woord bij 75% van de 'nieuws' items.. Het enige sterke punt zijn David's Uitpakparty's, maar die zijn er maar zo weinig.

 

Doe mij die vrouw maar!

 

Nieuwsbrief