Crowdpleaser: Digitale fotolijst voor Instagram kiekjes
Crowdpleaser

Crowdpleaser: Digitale fotolijst voor Instagram kiekjes

woensdag 22 augustus 2012 15:20

De Instacube toont je mobiele kiekjes van Instagram op een fotolijst met een passend Polaroid-achtig design.

De Instacube is een fotolijst met een ontwerp dat sterk lijkt op de oude Polaroid Onestep. Dat is geen toeval, want de fotolijst is bedoeld voor de retro foto's van Instagram. Het 6,5 inch lcd-touchscreen toont namelijk Instagram-foto's op 600 bij 600 pixels, de grootste resolutie op de populaire fotodienst. Met een paar knopjes op de bovenkant is er te schakelen tussen verschillende fotofeeds en zijn foto's als favoriet aan te merken. De Instacube kan foto's tonen van je favoriete hashtags en daar automatisch doorheen bladeren.

De wifi-fotolijst werkt met Android en heeft 4 gb opslagruimte. Hij heeft een oplaadbare accu zodat hij ook overal zonder stekker kan werken. De Instacube-bedenkers zoeken financiering via Kickstarter. De eerste duizend bestellers krijgen hem voor 99 dollar, de volgende duizend voor 150 dollar en de duizend daarna voor 199 dollar. De makers hebben 250 duizend dollar nodig en de eerste ton is al gehaald. De fotolijsten zijn in maart 2013 klaar voor verzending.

Tonie was in 1999 een van de eerste bloggers in Nederland. Sinds onze start in 2005 doet hij dat ook voor Bright. Sinds 2014 is Tonie de eindredacteur van Bright.nl.

Reacties

in maart 2013 klaar.... krijg eerst maar eens een batch vierkante ips panelen voor elkaar. met alle tablet gekte heeft vast nog iemand een ongebruikt productielijntje.

 

Bestaan er al fotolijsten waarop filmpjes kunnen draaien? Dan kun je levende portretten maken (a la Andy Warhol) en die in een loop zetten.

 

Nieuwsbrief