Crowdpleaser: meer flits, batterij en geheugen voor iPhone
Crowdpleaser

Crowdpleaser: meer flits, batterij en geheugen voor iPhone

vrijdag 12 oktober 2012 16:18

Breid je geheugen, flitsvermogen en batterijduur uit met één case: iExpander voor iPhone.

Wekelijks het beste crowdfundingproject op Bright.nl.

Vandaag bij de Crowdpleaser weer een fijne iPhone-toevoeging die behoorlijk handig kan zijn. De iExpander maakt een einde aan drie ergenissen van de iPhone.

Ten eerste is het met deze case mogelijk om een micro sd-kaart in je telefoon te stoppen, zodat je het opslaggeheugen kan vergroten met 64 gb. Daarnaast vergroot iExpander de filtsmogelijkheden door extra ledlampjes in te bouwen waar meer power naar toe gaat. De extreme voorbeelden in de promovideo lijken een tikkie ongeloofwaardig, maar dat het zal schelen is zeker.

En als laatste bevat het hoesje een extra Li Polymer batterij (dezelfde als de iPhone al heeft), waardoor de telefoon twee keer zo lang mee gaat. De batterijindicator op je telefoon is dezelfde als je gewend bent, maar je ziet er nu twee naast elkaar.

iExpander vergroot dus de werkgemak van je iPhone, maar het vergroot ook je iPhone zelf. Het maakt je telefoon meer dan 6 millimeter dikker. Dat lijkt niet zo veel, maar de iPhone 4 is zelf maar 9 millimeter dik. Je krijgt er dus tweederde iPhone bij.

Daar tegenover staan alle voordelen en een redelijke voordelige prijs van 75 dollar. De iExpender heeft nog 9 dagen om het laatste beetje van de 125.000 benodigde dollars op te halen.

Andere mooie crowdfundprojecten deze week:
Jut en Jul - fotoboek van de Nederlandse fotograaf George Maas met "In het wild gefotografeerde gelijkgekleden", oftewel echtparen die exact dezelfde kleding aanhebben.
Taking Charge - goede doel-project om Android-telefoons met mobiel zonnepaneeloplader naar de Amazone in Brazilië te sturen.

Bram blogt bij Bright. Hij is ook mede-uitbater van het Torpedo Theater in Amsterdam.

Reacties

no class

 

hehe, eerste goede ding wat er ooit is uitgevonden voor een iPhone.

 

Maar niet door Apple uiteraard.

 

Het gros van de Iphone-bezitters gaat prat op het design. Heeft Apple met alle mogelijke middelen 'n mm of wat van het toestel afgekregen gaan ze er zo'n lomp lelijk ding om heen doen :)
Ja lachen is het wel...ooohh ja het ding is van plastic :)

 

Erg leuk die nieuwe ideeën!
Die verlichting om s'avonds te filmen werkt wel goed!

BAD: Oud connectortje... Dan moet je dus twee connectors meenemen begrijp ik?

 

Nieuwsbrief