De enige eindexamenexpo die je niet kunt bezoeken
Nieuws

De enige eindexamenexpo die je niet kunt bezoeken

vrijdag 22 juni 2012 12:45

Het modeblad 'Tiger Dragon Slayers from the Underworld' van het AMFI is wel te downloaden.

Het is weer tijd voor de eindexamenexposities. De diverse creatieve studies in Nederland geven hun graduates een podium om hun werk aan ons te laten zien. Bright struint als elk jaar de tentoonstellingen af om de beste talenten te selecteren. De data van de exposities lees je in onze Agenda.

Eén afstudeerexpo kun je niet bezoeken. Dat is het door studenten gemaakte magazine van het Amsterdam Fashion Institute. Het tijdschrift Tiger Dragon Slayers from the Underworld laat materiaal, silhouetten, verhoudingen en prints zien. De makers zijn niet geïnteresseerd in de middelmaat, maar constant op zoek naar de meest uitgesproken mode, mensen en ideeën.

Lees bijvoorbeeld over de geweldige borduursels van Hally Hopper, duik in de enorme kledingkast van Kevin Power of ga mee op bezoek in een inspirerende 'manga mania’ buurt in Tokio. Het magazine ligt 30 juni in de winkels. Er is ook een iPad-versie van het magazine, vanaf vandaag te downloaden.

Het magazine brengt bovendien een handgemaakte productlijn met sierraden, neonkleurige sleutelhangers en verstelbare tassen. Deze zijn te koop in zowel de AMFI Statement Store als bij OPTIONS! in Amsterdam.

Ingeborg blogt voor Bright.nl al sinds de start in oktober 2005. Haar specialiteiten zijn architectuur, stedenbouw, design en duurzaamheid.

Nieuwsbrief