Getest: Philips-tandenborstel weet nog meer over hoe je poetst
Eerste Indruk

Getest: Philips-tandenborstel weet nog meer over hoe je poetst

donderdag 31 augustus 2017 16:44

Merijn testte de nieuwe slimme tandenborstel van Philips. Maar van de prijs viel zijn mond open...

Tandborstels met apps zijn niet nieuw, maar de nieuwe Diamond Clean Smart-tandenborstel van Philips gaat een stapje verder: Het is je persoonlijke huistandarts. Net als de tandarts is ook de nieuwe slimme tandenborstel van Philips behoorlijk aan de prijs. Je betaal 320 euro voor een setje met daarin ook vier verschillende borstels. Elke borstel heeft z’n eigen specialiteit: je tanden witter maken, je tandvlees gezonder of je tong schoner. De app houdt bij waar je poetst in je mond en hoe goed je dat doet. Merijn Doggen testte hem al even op de techbeurs IFA in Berlijn:

Volg het nieuws vanaf IFA 2017

Bright doet deze week verslag van de techbeurs IFA in Berlijn, waar veel grote merken nieuwe producten aankondigen. Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en Instagram, en check ons YouTube-kanaal.

Was tien jaar lang economieverslaggever bij RTL Nieuws en RTLZ, maar zijn tech-hart klopte steeds harder. Toen Bright TV begon was hij niet meer te houden. Merijn woont even buiten Amsterdam met zijn vriendin, dochters en een poes.

Nieuwsbrief