Eindelijk ongestoord werken
Nieuws

Eindelijk ongestoord werken

donderdag 19 april 2012 13:55

Op Fogo island vind je drie werkplekken waar echt niemand je stoort.

Todd Saunders bouwt werkplekken waar je ongestoord aan de slag kan. Had hij al de Long studio neergezet, nu volgen drie extra werkplaatsen waarvoor je hier kan solliciteren.
De Bridge studio is onze favoriet. Het houten parallellogram is zo tegen de wand aan geplempt. Die vorm vindt zijn oorsprong in traditionele vissteigers van het eiland.


 

De Tower studio staat eenzaam en alleen aan het einde van een baai. Een weg ernaar toe is er niet, maar als je er bijna bent laat een smal houten pad je wennen aan het huis dat volgt. Binnen is alles wit, niets dat je aandacht trekt. De drie verdiepingen maken het de beste plek om over het eiland Fogo uit te kijken. Als dat maar niet afleidt!Squish studio
is de meest oostelijke werkplek. Het kleine witte doosje lijkt zo door de branding opgeslokt te worden. Net als de andere huizen van Saunders is er een composttoilet, houtfornuis, en set zonnepanelen. 's Avonds maakt het glas dat Squish er uit ziet als een vuurtoren.

Deze bijzondere werkplekken zijn een voorbode op de serie kantoren die je in Bright magazine ziet. Vrijdag komt nummer 45 uit, waarin de inspirerende werkplekken te zien zijn.

Ingeborg blogt voor Bright.nl al sinds de start in oktober 2005. Haar specialiteiten zijn architectuur, stedenbouw, design en duurzaamheid.

Nieuwsbrief