Flags
Nieuws

Flags

donderdag 08 augustus 2013 13:32

Multiplayer mijnenveger zonder mijnen.

Een klassieker in een nieuw jasje. Flags is een app voor de iPhone en doet sterk denken aan het oude mijnenveger, maar dan zonder mijnen. Het is een tactisch spelletje waarbij je online met zijn tweeën om beurten een vakje opent. Onder ieder vakje zit een cijfer of een vlag. De cijfers geven, net als bij mijnenveger, aan hoeveel vlaggen eromheen verstopt zitten. Wie als eerste vijftien vlaggen verzamelt, wint. Als je achter staat, kun je eenmalig een bom gebruiken die een veld van vier bij vier vakjes opent. De vlaggen die daar verstopt zitten, zijn voor jou.

Naarmate je meer spelletjes wint, stijg je in ranking. Als je van een betere tegenstander wint, krijg je meer punten. Je kunt spellen tegen vrienden als random tegenstanders spelen.

Flags is gratis te downloaden. Je kunt dan maximaal twee spellen tegelijk spelen. Als je upgradet (€1,79) kun je dat aantal opkrikken naar 20 spellen, krijg je twee extra thema’s, kun je je rating zien en rangen verdienen.

De mijnenvegerkloon werkt heel leuk in multiplayer, al is maximaal twee spellen in de gratis versie wel heel weinig. Verslaving ligt namelijk op de loer.

Download gratis voor iPhone.

Rutger houdt van technologische ontwikkelingen, producten en designs die de wereld veranderen. Is daarnaast gek op films, games, muziek en dan met name Radiohead.

Nieuwsbrief