Flipboard
Nieuws

Flipboard

vrijdag 09 december 2011 10:45

Update brengt social magazine naar iPhone.

Het was een goede week voor Flipboard. Het sociale magazine (met gepersonaliseerd nieuws gevist uit jouw sociale netwerken en nieuwsbronnen) maakte de app gereed voor een Chinese lancering, vond eindelijk een manier om geld te verdienen en presenteerde de app voor iPhone. Om dit te vieren, presenteerde het ook gelijk de nieuwe functie 'Coverstory'. En nu zijn ze ook nog Download van de Dag op Bright. De week kan niet meer stuk.

download

Bram blogt bij Bright. Hij is ook mede-uitbater van het Torpedo Theater in Amsterdam.

Reacties

Alleen jammer dat het voor ios 4.3.x is en hoger is. Ouder apple Hardware zoals de 3g en Ipod 2nd gen worden niet ondersteund. Wat helaas meer een trend aan het worden is in de app store, dan uitzondering.

 

@Mutts lijkt me terecht, op gegeven moment raakt hardware nou eenmaal te verouderd om de nieuwere software soepel te draaien

 

Als een apparaat daadwerkelijk verouderd is wel. Maar een 2nd gen Ipod is maar 3 jaar oud en je mag als gebruiker er can uitgaan dat je apparaat minstens 5 jaar mee kan. En zeker apps als flipboard en de 12 dagen app maken feen gebruik van openGL of andere zware nieuwe veranderingen. Apple is gewoon laks en komt er blijkbaar mee weg. Wat meer zegt over Apple gebruikers dan over Apple.

 

En niet alleen Apple HTC onderseund zijn eerste lichting androids smartphones ook niet meer.

 

Geweldige app. Ik had hem al op IPad.

 

Nieuwsbrief