FSHN tipt mode van om de hoek
Nieuws

FSHN tipt mode van om de hoek

donderdag 22 maart 2012 14:42

Website en app FSHN zet de leukste winkels op de kaart zodat jij geen mode must-have meer voorbij loopt.

Deze week is de website en app FSHN gelanceerd. FSHN (fashion) selecteert winkels en laat telkens drie nieuwe kledingstukken zien die die winkel typeren. Door op je telefoon deze online etalages te beoordelen (love/unlove) leert de app jouw modesmaak kennen. Waarna je direct voor jou interessante fashionitems in de buurt te zien krijgt, van grote internationale shops tot kleine boetiek.

Op de site of gratis app zie je een behoorlijk aantal schoenen, overhemden of jurken. Met een simpele mouse-over krijg je direct de prijs te zien. Weet je meteen of dat setje waar je hebberig van werd een haalbaar plan is. Mocht het binnen je prijsklasse liggen, dan vind je na de klik adres en openingstijden van de winkel in de buurt. Praktisch. Natuurlijk kun je sharen en liken, FSHN geeft je daar zelfs korting bij de lokale winkel voor.

Sinds 21 maart leert FSHN je de nieuwe shopping spots van Amsterdam kennen. Daarna volgen Den Haag en Rotterdam. Arnhem modestad lijkt mij voor FSHN onmisbaar. Tot die tijd kun je bij onze eigen Bright Spots (ook met mobiele kaart) terecht.

FSHN is een Haagse startup van Justus Verhoeven. Hij heeft een behoorlijk rijtje online initiatieven op zijn naam staan waaronder Stijllab.com en Horecabaan.com. Telkens brengt Verhoeven publiek en bedrijf bij elkaar door een database aan info te bieden. Ervaring genoeg om van FSHN een succes te maken.

Ingeborg blogt voor Bright.nl al sinds de start in oktober 2005. Haar specialiteiten zijn architectuur, stedenbouw, design en duurzaamheid.

Nieuwsbrief