Ga eens stappen in de nachtclub Facebook
Nieuws

Ga eens stappen in de nachtclub Facebook

zondag 22 januari 2012 10:42

Brazilië is zot van het grootste sociale netwerk. Sinds kort is er zelf een nachtclub naar vernoemd.

Je hoeft geen advocaat te zijn om te zien dat er ietwat inbreuk is gedaan op de beeldrechten. Maar dat heeft de eigenaar niet weerhouden om een nachtclub te beginnen met de naam Facebook, in een klein stadje in de Braziliaanse Amazone, aldus The Next Web.

'We wilden een nachtclub bouwen waar mensen konden komen om dingen met hun vrienden te delen en lol hebben', zegt eigenaar Humbert Camacho. Naast de naam gebeurt er eigenlijk niet zoveel facebookerigs in de nachtclub.

Maar hoe kwam Camacho op het idee? 'We zochten een trendy naam, waar mensen over gaan praten.  Toen dachten we: iedereen praat over Facebook.'

Het netwerk is enorm populair in het Zuid-Amerikaanse land. Facebook heeft in Brazilië op drie landen na het grootste aantal gebruikers en heeft tegenwoordig een kantoor in Sao Paulo. Ook werd deze week bekend dat het netwerk voor het eerst groter is dan de Google-variant Orkut.

Bram blogt bij Bright. Hij is ook mede-uitbater van het Torpedo Theater in Amsterdam.

Reacties

Eerst: hahaha we zijn leuk bezig toen plofte er een dagvaarding op de mat: Lawsuit.. En toen was et leuke geintje voorbij.

 

Beter goed gejat dan..... Nee dit is gewoon slecht gejat. Meesurfen op het succes van n ander. Triest eigenlijk.

 

Boeeeie facebook is voor Flikkerz die het stukje aandacht in hun leven missen

 

Ja, want Henry Ford surfde ook mee op het succes van de uitvinder van het wiel..

 

Het feit dat we zon goed op elkaar aansluitende economie hebben. Komt door dat iedereen mee surft op elkaar. de een vind in schoen uit, de ander verzint er een veter in

 

Nieuwsbrief