Geek doet huwelijksaanzoek via memes
Nieuws

Geek doet huwelijksaanzoek via memes

vrijdag 23 december 2011 17:12

Een Maleisiër heeft 'like a boss' zijn vriendin ten huwelijk gevraagd via posters boordevol internetmemes: 'Y U No put ring on it?'

Timothy Tiah Ewe ging naar het restaurant waar zijn vriendin Audrey zat te eten met vriendinnen. Voor het raam voor haar tafeltje deed hij zijn 'epic' huwelijksaanzoek via posters die elk verwezen naar een andere internethype, zoals Y U NO GuySocially Awkward PenguinPhilosoraptor en (uiteindelijk) Victory Baby. Voor het geval ze 'nee' had gezegd had hij natuurlijk ook een poster met  ForeverAlone klaar liggen. Maar Audrey - ook dol op Reddit en 4Chan waar dit soort memes standaard zijn - zei 'ja'. 

In dit blogbericht schrijft Audrey over wat er door haar heen ging tijdens het verzoek en dat ze even bang was dat hij aan het trollen was. Maar Timothy had het hele aanzoek netjes door een camerateam laten vastleggen. Onderstaand filmpje is de afgelopen dagen al een miljoen keer bekeken. Op het bruiloftsfeest zal deze band wel optreden.

 

Tonie was in 1999 een van de eerste bloggers in Nederland. Sinds onze start in 2005 doet hij dat ook voor Bright. Sinds 2014 is Tonie de eindredacteur van Bright.nl.

Reacties

Zegt ie nou dat ie "scarrified" is?

 

Maxed out nerdlevel

 

Albert is dit iets voor jou? :)

 

And fcourse 9gag :)

 

9gag copycats

 

Nieuwsbrief