Gemistgemist.nl biedt overzicht in on-demand wirwar
Nieuws

Gemistgemist.nl biedt overzicht in on-demand wirwar

vrijdag 05 oktober 2012 14:27

Gemistgemist.nl brengt overzicht in het aanbod on-demand tv-programma's in tien landen.

De nieuwe site Gemistgemist.nl geeft een overzicht van alle on-demand programma's in Nederland. De site combineert het aanbod van de publieke en commerciële zenders in een makkelijker navigeerbare site dan bij de tv-sites zelf. Er zijn meer van dit soort sites maar volgens de maker Jens Borghardt is zijn site de 'meest complete Uitzending Gemist-portal van Europa'.

Gemistgemist biedt on-demand programma's uit tien landen, voor wie eens wil kijken naar Finse of Zwitserse shows. "We hebben ordening op zowel onderwerp en genre als alfabetisch. Gebruikers kunnen favorieten aanmaken en krijgen kijktips op maat." 

De BBC zit er niet tussen. Borghardt: "Helaas zit de BBC achter een ip-blok, ook wij moeten de wet respecteren." Hij erkent dat de naam 'enorm saai en niet onderscheidend' is. "Maar ja dat woord 'gemist' heb je toch nodig voor Google." Borghardt maakt ook sinds 2006 de site Kijkdirect.nl met verwijzingen naar honderden live-streams van tv-zenders.

Tonie was in 1999 een van de eerste bloggers in Nederland. Sinds onze start in 2005 doet hij dat ook voor Bright. Sinds 2014 is Tonie de eindredacteur van Bright.nl.

Nieuwsbrief