Grilwagen voor bij je mancave
Nieuws

Grilwagen voor bij je mancave

donderdag 03 mei 2012 13:42

Met deze Allesopeenbak wagen maak je deze zomer het beste EK-kijkfeest van de buurt.

Het park of bos in met je maten? Graag zonder gezeul van kratten bier, koelbox en barbecue. De allinclusivepickickaanhangwagen Alles op een bak maakt dat makkelijk en uiterst comfortabel. En wat is dan alles? Op de aanhangwagen zit een biertap met spoelbak, koelkast, fornuis, grillplaat en je neemt er ook nog twee pickicktafels en vier banken in mee. Een luxe buitenfuif voor 20 gasten wordt een makkie met deze vernuftige grillwagen. En houd rekening met extra aanhang die je wagen komen bekijken: "Mensen komen er omheen staan alsof het een bar is."

Als je de bush in gaat kun je er een aggregaat bij huren om toch je water te laten stromen en koud bier te laten vloeien. Dat aggregaat heeft een snoer van 20 meter zodat je natuurbeleving niet gestoord wordt door gebrom. Optioneel is ook het vullen van de koelkast met drank en barbecuebeleg en een fust bier. Het is ook mogelijk om een iPod dockingstation, versterker en luidspreker mee te nemen. Je mag de boel zelfs ongewassen weer inleveren.

"Makkelijker kan echt niet", zegt bouwkundig ingenieur Martin Vleer, die het vernuft in zijn vrije tijd samenstelde. Alles op een bak is te huur vanaf 195 euro per dag. Als je het per hoofd berekent nog geen tientje. Ophalen doe je nu nog in Amersfoort, binnenkort volgen locaties buiten het centrum van het land.

Ingeborg blogt voor Bright.nl al sinds de start in oktober 2005. Haar specialiteiten zijn architectuur, stedenbouw, design en duurzaamheid.

Nieuwsbrief