Groter HTC-toestel met Beats-headset
Nieuws

Groter HTC-toestel met Beats-headset

maandag 10 oktober 2011 08:20

HTC houdt het tempo erin: de tweede Android-muziektelefoon Sensation XL heeft een 'xl' 4,7 inch scherm.

HTC blijft maar grotere telefoons lanceren. Het Taiwanese bedrijf kondigde donderdag zijn Sensation XL aan met een 4,7 inch scherm. Het is het tweede toestel dat HTC levert met een headset van Beats By Dre. HTC heeft onlangs 300 miljoen dollar in Beats Electronics gepompt. De Taiwanese fabrikant maakte de investering in het bedrijf, bekend van onder meer de Dr. Dre-hoofdtelefoons, in augustus bekend.

De eerste HTC-telefoon met Beats was de Sensation XE, vorige maand aangekondigd, met een 4,3 inch scherm. De XE heeft wel een hogere resolutie en een snellere dualcore-processor dan de XL. Het is dus kiezen tussen een kleiner, scherper scherm en een snelle chip of een groter scherm en iets minder snelheid. 

De Sensation XL heeft een 8 megapixel camera en schiet in 720p-formaat filmpjes, die zijn op te slaan op het 16 GB opslaggeheugen. De XE heeft 4GB aan boord plus een 16 GB microSD-kaart. De Sensation XL verschijnt in november en heeft dezelfde adviesprijs als de XE: 599 euro.

Tonie was in 1999 een van de eerste bloggers in Nederland. Sinds onze start in 2005 doet hij dat ook voor Bright. Sinds 2014 is Tonie de eindredacteur van Bright.nl.

Reacties

Kan Bright ook een test organiseren om het gemak of ongemak aan te tonen van deze grote schermen?

Er is nogal wat discussie over op het Internet namelijk.

Mooi toestel maar ik weet niet of ik het zou kopen. Ik ben op dit moment zeer tevreden over Sennheiser pluggen. En ik weet niet wat deze oordoppen doen op de prijs van een los toestel.

 

nice daar ben ik blij mee eindelijk een telefoon met wat geluid :d

 

beter dan de iphony

 

De Sensation XL heeft een 8 megapixel camera en schiet in 720p-formaat filmpjes, de iPhone 4S heeft een 8 megapixel camera en schiet 1080p-formaat filmpjes.

De Sensation XL 16 GB opslaggeheugen en de adviesprijs is €599,-, de iPhone 4S heeft ook 16Gb opslaggeheugen en de adviesprijs is €629,-.

De beeldscherm is voor mij te groot als ik een gameboy in mijn broekzak wil koop ik wel een PSP.

Dus is het beter???? niet echt maar de android fanboytjes wilen dit niet zien.

 

Ik ben ook wel benieuwd wat de ervaringen zijn met deze grote schermen qua gebruik, batterijverbruik etc

 

Niks is beter dan iPhone accept it..

 

Wat een vette telefoon! Wie gaan deze allemaal kopen? Ik zie dat deze al te bestellen is:) http://www.htcblog.nl/htc-aanbiedingen/htc-sensation-xl-aanbieding/
Hier geen 599 maar 555 met een beats audio set en zonder 505 wat neerkomt op 50 euro voor de beatsaudioset, goedde prijs:)

 

"Niks is beter dan een Iphone".
Haha wake up.

 

En daar gaan we weer, stakkers.... Get a life!

 

love it..got to get it

 

beats by dr dre, is dat net zoiets als de kas-spijkers-pannenset?

 

Hmm duurste Dre beats headphones beluisterd een tijd geleden.. Echt super vrolijk werd ik er persoonlijk niet van...mo hype..

 

Beats koop je niet voor het geluid, maar voor de status.

 

iPhone is idd ook goed. Jammer dat je iTunes moet gebruiken.

 

Nieuwsbrief