Heel Nederland nu high-res in Google-TomTom

maandag 11 september 2006 13:59

In Bright 10 schreven we hoe Google Earth als 3D-interface voor de planeet een revolutie ontketent.

Maar dat gold niet voor iedereen in Nederland. Buiten de randstad kon je je woning vaak niet vinden, omdat van 'de provincies' geen beelden in hoge resolutie werden getoond. Vandaag heeft Google een update doorgevoerd. Waar je ook woont in Nederland, je kunt nu naar hartelust op je achtertuin inzoomen en nieuwe plekjes ontdekken die je op Google Earth Hacks plaats. Heb je een TomTom dan is het helemaal feest. Jan Boersma heeft zijn programma Google-TomTom geupdate. Met de volledige dekking van Nederland is het nu nog leuker om met Google-TomTom je routes in Google Earth te plannen die je vervolgens naar je TomTom overseint.

David schrijft al sinds jaar en dag voor Bright en heeft het voorrecht de meeste gadgets te reviewen voor de enige echte Uitpakparty. Van alle gadgets houdt David het meest van robotica en hij heeft een voorliefde voor wetenschap in al zijn facetten.

Reacties

Den Haag mijn huidige woonplaats is haarscherp en zeer gedetailleerd (je kunt mensen zien lopen) maar het dorpje waar ik oorspronkelijk vandaan kom is nog steeds niet echt duidelijk... je kunt bij lange na niet zo goed inzoomen
 
Ik heb toch het idee dat New York nog scherper is dan Nederland.
 

Nieuwsbrief