Hillary Clinton ontmoet makers Hillary-tumblr
Nieuws

Hillary Clinton ontmoet makers Hillary-tumblr

woensdag 11 april 2012 16:31

Hillary Clinton is cool. Zeker nu ze de makers heeft ontmoet van een aan haar gewijde tumblr.

Een foto van Hillary in een militair vliegtuig terwijl ze met zonnebril op haar BlackBerry checkt, vormde vorige week het startpunt van een nieuwe internetmeme. Internetters voorzien de foto massaal van lollige sms-berichten.

De teksten moeten wel recht doen aan de onverschrokken blik die de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken op de afbeelding heeft.  "Hey Hill, Whatchu doing?", sms't Barack Obama Hillary bijvoorbeeld terwijl hij op de bank ligt. "Running the world", luidt het koele antwoord van de secretary of state.

Hillary Clinton kan er zelf ook wel om lachen. Ze besloot de twee makers van de Tumblr Texts From Hillary Clinton uit te nodigen op het ministerie. Daar poseerde Clinton (met zonnebril en BlackBerry) met de twee voor een foto.

Ook deed 'Hillz' een eigen suggestie voor een post op de site, waarin ze de bedenkers van de tumblr sms’t. De makers kregen een gesigneerde versie van Hillary's inzending waarin ze de twee bedankt voor de 'lolz'.

Maarten is op hoofdredacteur Erwin na de meest ervaren internetjournalist in de Bright gelederen. Hij heeft voor vrijwel alle grote sites gewerkt en doet dat nog steeds trouw bij Bright. Zijn hobby's zijn slapen en chocola eten.

Nieuwsbrief