HTC HD2 is snelste Windows-telefoon
Nieuws

HTC HD2 is snelste Windows-telefoon

dinsdag 06 oktober 2009 17:32

Met de komst van Windows Mobile 6.5 introduceert HTC de HD2 met groot scherm en snelle processor.

Wat als eerste opvalt is het enorme scherm van het toestel met het nieuwe Windows Mobile 6.5. Het touchscreen is 4,3 inch en ook nog capacitive, net als het scherm van de iPhone. De HD2 is de eerste Windows-phone met HTC's eigen interface Sense, die de gebruiker meer eenvoud en een persoonlijke manier van werken moet bieden.

Verder is de HTC HD2 uitgerust met een processor van 1Ghz. Volgens HTC de snelste processor die vandaag op de markt is, waardoor de prestaties van apps, games en video's nog beter is. Het toestel is vanaf eind oktober beschikbaar voor een adviesprijs van 599 euro.

 

 

Reacties

elk jaar verhogen ze de capaciteit en elk jaar draait windows voor geen meter. Zal dit keer niet anders zijn

 

Geloof mij dit toestel is door mij Goedgekeurd

 

Ik ben benieuwd... Aangezien mijn huidige HTC Touch HD aan vervanging toe is wil ik best wel deze proberen. Al is het alleen maar zodat al m'n collega's met hun iPhone of Android telefoons ergens om kunnen lachen!

 

Dit wordt wel een supersnelle en geweldig mooie windows phone. Kan niet wachten.

 

Ik ga deze telefoon zeer waarschijnlijk wel aanschaffen! Wat me vooral aanspreek is dat er eindelijk ook een beetje aandacht is besteed aan de camera. Wat ik wel hoop is dat de mic beter is dan de HTC Touch Pro 2.

 

Video gespot waarin de HTC HD2 wordt vergeleken met de iPhone 3Gs op: http://www.htc-hd2.com/video/htc-hd2-vs-iphone-3gs-video/

 

Geruchten doen de ronde dat de HTC HD2 ook met een Android versie op de markt komt, bekijk: http://www.htc-hd2.com/windows-mobile/htc-hd2-met-android-2-0-heet-htc-p...

 

Cool! Ik zag al aanbiedingen op http://www.htc-gsm.nl/htc-touch-hd2..

 

Vandaag een melding gekregen dat hij waarschijnlijk vanaf 11 november verkrijgbaar is: http://www.htc-hd2.com/geruchten/htc-hd2-verkrijgbaar-11-november/

 

Heb m vandaag besteld via PDAshop. Dinsdag heb ik m in huis!!!

 

Eej.
Hebben ze nog steeds de UK versie of nu eindelijk de NL versie?

 

eej, hebben ze nog steeds de UK versie bij pdashop of nu eindelijk de NL versie

 

Vet toestel, Vet vermogen, Vette mogelijkheden. Dit is echt de toekomst.

Ondertussen zijn er ook al veel leuke en strakke themes (bijv. Windows 7)beschikbaar op deze site www.dizzydixmagics.webs.com

Ga snel kijken ik ben helemaal verkocht dit toestel krijgt een 10!

Groete
Jeroen

 

Vet toestel, Vet vermogen, Vette mogelijkheden.

Ik ben verkocht.

Ondertussen zijn er ook te gekke strakke themes uit (bijv Windows 7) kijk snel op www.dizzydixmagics.webs.com

Ik ben super blij met mn toestel en theme!

Groet
Jeroen

 

voordelen ten opzichte I phone 3 gs, bijna 2 keer snellere processor, 2 keer meer werkgeheugen, 5 mp camera, duizenden gratis apps, veel groter scherm.

Zeker nu deze telefoon is uitgerust met het bekende glazen schermpje van I phone, en de krasvaste metalen behuizing.....

I phone killer, i think the wars has started, en HTC is on 1 for the moment

 

Werkelijk waar een toppertje deze htc hd2! Het aanraakgevoelige scherm werkt even vloeiend als dat van een iPhone daarbij is het scherm heerlijk groot wat in combinatie met de snelle processor zorgt voor een geweldige gebruikerservaring. En Windows Mobile? Daar merk je niets van, in ieder geval niets negatiefs. Een aanrader de HD2.

 

Ik had eerst nog mijn twijfels bij het aanschaffen van een telefoon van HTC. Ik was vooral huiverig voor een slechte updateondersteuning. Maar dit alles blijkt dik in orde, ik hoorde laatst al berichten dat HTC ook Windows Mobile 7 beschikbaar gaat maken voor de HD2 : (http://www.htc-hd2.nl/) Maar waar we nog meer aan hebben is dat de nieuwe WinMo 6.5.3 ook beschikbaar wordt voor HD2 eigenaren wat onder andere verbeterde aanraakgevoeligheid belooft. Ik heb tot nu toe heel veel plezier van mijn HD2 gehad.

 

Voor applicaties voor je HD2, zoek dan even op met google naar "Mobile Topsoft OpnMarket"Zeer veel spelletjes en leuke applicaties. Ook voor mensen zonder HD2. Het is namelijk voor WM 6.5

 

Heb de interface, alleen dan nog een verbeterde versie met ipv windows mobile 6.5.1, 6.5.3 en dan op mn htc touch diamond 2

hij werkt op mn touch diamond 2 prima, alleen een paar landscape tweaks moeten worden verbeterd, alleen een nadeel aan de hd2 is dat hij reageert op warmte, en dat lijkt me buiten niet prettig als het vriest, het scherm unlockt te snel als je je vinger boven het scherm houdt.

hoop dat ze dit met de hd2pro en de hd3 verwerken....

 

Gebruik hem nu een week of 3.
Prachtige hardware, software waardeloos en vol met bugs.
-Batterij is veel te zwak, ik haal soms de middag niet. Heb lader nodig en thuis, en kantoor en auto.
-Sense is maar halfbakken. bv HTC agenda wist mijn Outlook categoriën omdat ze er een andere lijst op na houden dan outlook (Outlook categoriën zijn niet beschikbaar in HTC agenda).
-Muziek, de Sense muziek player blijft eindeloos zijn bibliotheek bijwerken. Vind geen muziek. Geen ondersteuning voor de meest gebruikte TAG ID3 codering UTF16, moet altijd na WMP sync al mijn muziekbestanden manueel omzetten naar UTF8. WMP werkt wel.
-Moet bijna dagelijks een soft reset doen.
-Out of memory wanneer er nog genoeg geheugen is. Moet dikwijls manueel met task manager applicaties sluiten, om bv Pilot Pro te kunnen openen.
-Bij bellen duw ik met het aangezicht tegen het scherm en verbreekt de verbinding en verander ongewild allerei instellingen.
-De luidsperker knettert soms bij telefoongesprek.
-Krijg toestel niet gesynced met veel notities. Moet in stappen syncen.
Ik hoop ten zeerste dat er snel Windows Phone 7 of Android voor beschikbaar komt, want dit is geen doen.

 

Dus begrijp ik van je dat het eigenlijk niks is terwijl anderen wel lovend zijn hoe kan ik dat rijmen. Was wel in voor deze, maar jou reactie doet me twijfelen.
Agroman

 

Ja, ich glaube Ich mag die kapazitive Bildschirme mehr als die, wo Sie den Bildschirm klicken, wie mit dem Blackberry Storm.

- <a href="http://www.infantsnowsuit.net">Infant Snowsuit</a>

 

Ik heb een Iphone 3GS en een HTC HD2, maar wat is die HTC verschrikkelijk!

Zo eenvoudig de Iphone werkt, zo moeilijk werkt de HTC HD2. Touchscreen van de HTC is zeer ongevoelig, menu niet te begrijpen, afbeeldingen websites wazig, loopt vaak vast. Kortom een waardeloos toestel!

Als je dan toch moet kiezen: de Iphone, that's THE phone!

 

ik heb deze telefoon laten porteren naar android , had er eerst android 4.1.2 opstaan maar was erg traag , nu android 2.2 draait een stuk beter en sneller en stabiel

ook de batterij tijd is een stuk beter inpv een uurtje of 3 met android 4 nu al naar 6 uur met android 2.2

 

Nieuwsbrief