HTC komt met goedkope Desire C
Nieuws

HTC komt met goedkope Desire C

dinsdag 15 mei 2012 11:39

HTC komt met de goedkope Desire C-smartphone gericht op muziekliefhebbers. Ook in het rood verkrijgbaar.

De HTC Desire C moet het niet hebben van zijn krachtige hardware, zoals de One X. Dit is een budgetmodel en dat merk je aan de minder snelle processor (600 Mhz) en het kleine interne opslaggeheugen (4 gb). De Desire C moet zich van andere goedkope smartphones onderscheiden op audiogebied. Naast de Beats Audio-techniek heeft dit Android 4.0-toestel ook een speaker aan de voorkant die volgens HTC een 'zeer helder inkomend geluid' levert via kleine speakergaatjes in de behuizing.

De Desire C heeft een 3,5 inch hvga-scherm en een 5 megapixel camera. HTC levert het toestel met gratis 25 gb gratis online opslag bij Dropbox. Vanuit de Dropbox-opslag is via wifi ook muziek streamen naar je toestel. Hij heeft ook Bluetooth 4.0 en FM-radio aan boord. De HTC Desire C is vanaf juni verkrijgbaar in wit, zwart en rood voor 229 euro.

Tonie was in 1999 een van de eerste bloggers in Nederland. Sinds onze start in 2005 doet hij dat ook voor Bright. Sinds 2014 is Tonie de eindredacteur van Bright.nl.

Reacties

meh, eerder muzakliefhebbers.
Ik hou het nog wel even bij Cowon.

 

'Gericht op muziekliefhebbers.' En daar bedoelen ze alleen dat Beats-gedoe mee? Je kunt op iedere telefoon een equalizer installeren, dus dat is grote onzin.

 

Nieuwsbrief