HTC trekt ten strijde met verbeterde versie One X
Nieuws

HTC trekt ten strijde met verbeterde versie One X

vrijdag 28 september 2012 16:56

De HTC One X+ is deze week opgedoken in verkoopmateriaal van de Britse provider O2. Geruchten over de verbeterde editie van de One X van eerder dit jaar, het vlaggenschip van HTC's line-up, gingen al langer. Volgens de specificaties in de O2-folder heeft het nieuwe toestel 64 gb opslaggeheugen en een snellere 1,7 Ghz quad-core chip.

De One X+ werkt met de nieuwe Android-versie 4.1 Jelly Bean. De Britse prijs zou 480 Britse pond zijn, wat omgerekend zo'n 600 euro is. De huidige One X is bij sommige Nederlandse webwinkels gezakt tot onder de 500 euro. HTC belooft kopers van het nieuwe toestel ook weer 25 gb gratis Dropbox-opslagruimte.

De eerste One X heeft tot 32 gb opslagruimte en een 1,5 Ghz quadcore chip. Het 4,7 inch scherm en de 8 megapixel-camera zijn waarschijnlijk hetzelfde gebleven. Het is nog niet duidelijk of de nieuwe One X+ dunner en lichter is geworden. De aankondiging van het toestel zou volgende maand plaatsvinden.

HTC ondervindt zware concurrentie op de Android-markt van Samsung met zijn populaire Galaxy S III. Het Taiwanese bedrijf blijft ook geloven in Windows Phone en kondigde onlangs nieuwe toestellen met Windows Phone 8 aan.

Tonie was in 1999 een van de eerste bloggers in Nederland. Sinds onze start in 2005 doet hij dat ook voor Bright. Sinds 2014 is Tonie de eindredacteur van Bright.nl.

Nieuwsbrief