"I have come here to chew bubblegum and kick ass"
Nieuws

"I have come here to chew bubblegum and kick ass"

woensdag 31 oktober 2012 11:02

Lol met oneliners uit films was nog nooit zo gemakkelijk.

Hier komt een blogitem voor mannen. Tenminste, ik ken alleen maar mannen die oneliners uit films citeren. De meeste vrouwen om mij heen komen niet verder dan "I'll be back". Aangezien ik mannen wel heel veel lol zie (en hoor) hebben met oneliners zal de website All Out Of Bubblegum vast wel gewaardeerd worden.

"De website brengt liefhebbers van actiefilms een collectie van de meest fatale oneliners uit de filmgeschiedenis", zegt initiatiefnemer Bas van de Poel. Knok-, steek- en schietpartijen die vergezeld gaan met een paar gevatte woorden zijn op de site verzameld. Niks meer, niks minder.

Bezoekers kunnen zelf ook een bijdrage leveren aan de site door hun favoriete oneliners in te sturen. Van de Poel belooft dat de beste suggesties worden opgenomen in de collectie. "I'll be back" staat er overigens nog niet tussen.

Van de Poel zagen we eerder op Bright met BrainBricks, een game waarin je met je zelf uit Legosteentjes gebouwde wagen rond kunt scheuren. Wie zonder te spieken de quote kan geven waaruit de titel van de site is afgeleid krijgt een +1.

Ingeborg blogt voor Bright.nl al sinds de start in oktober 2005. Haar specialiteiten zijn architectuur, stedenbouw, design en duurzaamheid.

Reacties

easy, They Live. Obey!

 

leugenaars, waar is mijn plusje?!

 

Geen film, maar in Duke Nukem 3d zit deze quote ook. Alleen is het dan: "I'm here to kick ass and chew bubblegum. And I'm all outta gum".

 

Leuke van Norm, uit Cheers:

Women, can't live with them; pass the beernuts!

http://m.youtube.com/#/watch?v=weBbZ11d5LM&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3Dwe...

 

Nieuwsbrief