Invy
Nieuws

Invy

woensdag 02 mei 2012 12:25

Extreem smaakvol een datum prikken.

Gewoon maar wat afspreken met vrienden of familie is er niet meer bij. Iedereen is zo druk dat we sites als datumprikker of Doodle gebruiken om een datum uit te kiezen waarop iedereen kan. Mooi idee, minder mooi uitgewerkt en bovendien zonder iPhone app. Daar komt het Nederlandse Invy om de hoek kijken. Een prachtig vormgegeven datumprikker die ook nog eens heel soepel werkt.

Invy maakt slim gebruik van zowel je adresboek als je kalender, wat het kiezen van een vrije datum en het uitnodigen van vrienden of familie snel en simpel maakt. Heb je in een paar taps een uitnodiging gemaakt en een paar data gekozen, krijgen je vrienden met Invy een seintje van de app. Vanuit de app kunnen zij dan een datum kiezen en die meteen in hun agenda zetten. Mensen zonder de app krijgen een mooi vormgegeven mailtje waarmee ze via de Invy site kunnen reageren, ook heel simpel en zonder registratie. Maar alleen met de app kun je uitnodigingen maken.

download voor iPhone (€1,59)

Floris wordt enthousiast van gadgets, films, series en games, maar als er iets slechts tussen zit begint hij al snel te brommen. Wordt daarom door collega's ook wel 'de Maarten van Rossem van de techjournalistiek' genoemd. Die geuzenaam draagt hij met trots.

Nieuwsbrief