iPad-prototype levert 10 mille op
Nieuws

iPad-prototype levert 10 mille op

woensdag 30 mei 2012 12:15

Een prototype van de eerste iPad is op eBay voor ruim tienduizend dollar verkocht. Het apparaat had nog twee dock connectors.

Het prototype geeft een inkijkje in de plannen die Apple aanvankelijk met de iPad had. Het opmerkelijkste: twee uitgangen om het apparaat op de energiebron aan te sluiten. De twee dock connectors zitten aan de lange én korte kant zodat het mogelijk was om de tablet zowel horizontaal als verticaal neer te zetten. Dat ontwerp is in lijn met de patentaanvragen die Apple voor het ontwerp van de tablet indiende, zo meldt MacRumors.

De originele tablet, die via eBay werd verkocht, heeft verder een donkergrijze achterkant in plaats van een zilveren. Het prototype is bijna functioneel. Verder ontbreekt het woord ‘iPad’ op de behuizing. In plaats daarvan is het apparaat voorzien van een identificatienummer.

Maarten is op hoofdredacteur Erwin na de meest ervaren internetjournalist in de Bright gelederen. Hij heeft voor vrijwel alle grote sites gewerkt en doet dat nog steeds trouw bij Bright. Zijn hobby's zijn slapen en chocola eten.

Nieuwsbrief