iPhones T-mobile voortaan simlock vrij
Nieuws

iPhones T-mobile voortaan simlock vrij

dinsdag 18 januari 2011 11:11

Als je nu een iPhone aanschaft via T-mobile dan is hij simlock vrij. Oudere iPhones zijn vanaf 1 februari officieel te unlocken.

T-mobile verkoopt sinds 12 januari iPhones die zijn voorbereid om ze simlock vrij te maken, zodat je een provider naar keuze kan kiezen. Op de website van T-mobile staat een stappenplan beschreven om de iPhone 3G, 3GS en 4 te unlocken. Heb je je iPhone voor 12 januari aangeschaft dan kan je deze gratis laten unlocken door de klantenservice te bellen. T-mobile liet iPhoneclub in een email weten dat alle iPhones vanaf de 3G vanaf 1 februari gratis zijn te unlocken zonder tussenkomst van de klantenservice.

'Vanaf 12 januari worden alle iPhones van T-Mobile SIMlock vrij geleverd. Na meer dan 2 jaar is T-Mobile niet langer de enige aanbieder die de iPhone levert. Daarom is het niet langer nodig de iPhones te voorzien van een T-Mobile SIMlock. Ook klanten die al een iPhone hadden, kunnen hun toestel kosteloos SIMlock vrij laten maken. Het unlocken is dus, ook binnen een jaar na aankoop, gratis en daarnaast hoeft er ook geen contact meer opgenomen te worden met de klantenservice. Via toestelhulp wordt uitgelegd welke stappen genomen moeten worden om het toestel te unlocken.'

Koop je een iPhone via T-mobile, dan zit je natuurlijk nog wel vast aan een één- of tweejarig abonnement.

David schrijft al sinds jaar en dag voor Bright en heeft het voorrecht de meeste gadgets te reviewen voor de enige echte Uitpakparty. Van alle gadgets houdt David het meest van robotica en hij heeft een voorliefde voor wetenschap in al zijn facetten.

Reacties

Goed, andere telefoons worden ook zonder simlock aangeboden, waarom zou de iphone dan anders moeten zijn.

bieden kpn en vodafone de iphone ook zonder simlock aan?

 

Leuk, maar als ik het stappenplan wil volgen heb ik een andere microsim nodig... Waar haal ik die vandaan?

 

Pfff oud nieuws...!!!

Microsim kun je gewoon knippen uit een normale simkaart... Staan wel sjablonen voor op internet

 

Mijn 2011 kan al niet meer stuk, dat is namelijk het jaar dat ik van T-Mobile verlost ben na 24 maanden 'geen service' en 'zoeken' rechtsboven in het scherm. Het T-Mobile netwerk maakt van een iPhone een hele dure iPod Touch.

 

Dan heb je geen iPhone want daar staat het links!

 

Hahaha

 

@ Superkakker: FAIL!

 

xD wat

 

Haha humor of gewoon nooit t verschil gesnapt tussen de batterij status en WiFi symbooltjes.@superkakker als je zondag maar niet vergist tussen de hockeystick of de trilstaaf van je vrouw...dit is al pijnlijk genoeg voor je

 

Leuk, alleen werkt de link van Stappenplan link niet, kan iemand dat even fixen? Iemand? David?

 
 

En dan? Overstappen naar een andere provider met betere dekking maar een datalimiet? Je hebt de keuze uit 2 slechte opties: geen limiet maar slechte dekking of datalimiet met betere dekking. Blijf HELAAS (!!!! Dik,vet onderstreept) bij Tmobile.

 

respect voor t mobile . andere bedrijven moeten van hun leren

 

Hi

In principe is de iphone 4s dus ook unlocked
geleverd door t-mobile?

 

Nieuwsbrief