iRock laadt je iPad en iPhone relaxt op
Nieuws

iRock laadt je iPad en iPhone relaxt op

vrijdag 02 november 2012 09:17

Schommelstoel iRock is ontworpen om je gadgets op te laden terwijl je relaxt aan het schommelen bent.

Onlangs schreven we over de nPower PEG kinetische energie oogster die tijdens het lopen of fietsen stroom opwekt waarmee je vervolgens al je gadgets kan opladen. Je moet je echter fors inspannen wil je genoeg stroom opwekken om een een paar minuutje te kunnen bellen met een iPhone. Een 3G gesprek van 11 minuten vergt een wandeling van een half uur.

De iRock schommelstoel doet dat veel efficiënter en je hoeft er geen meter voor te lopen. De iRock is een klassieke ogende schommelstoel die kinetische energie oogst terwijl je relaxt aan het schommelen bent. Volgens de makers wekt de iRock genoeg stroom op in een uur om je iPad 3 voor 35% op te laden. Een iPhone is aanzienlijk sneller opgeladen.

Je kan overigens al schommelend met de iRock ontspannen video’s op je iPad kijken want de iRock heeft een verdraaibaare iPad-houder ingebouwd. Het stereogeluid komt bovendien uit twee speakers die ter hoogte van je oren in de rugleuning van de stoel zitten. De iRock is gemaakt van grenen, weegt 18 kilogram en is verkrijgbaar in vijf kleuren. Helaas kunnen Android-gebruikers hun smartphones niet met de iRock opladen. Goedkoop is deze kinetische energie oogstende schommelstoel met een prijskaartje van 1300 euro niet.

David schrijft al sinds jaar en dag voor Bright en heeft het voorrecht de meeste gadgets te reviewen voor de enige echte Uitpakparty. Van alle gadgets houdt David het meest van robotica en hij heeft een voorliefde voor wetenschap in al zijn facetten.

Reacties

Past wederom goed bij de doelgroep :)

 

Foei zoon.

 

Reactie van ikkuh zegt weer alles over ikkuh zelf.....

 

@ikkuh: Hoe zou je die doelgroep dan omschrijven?! Ben ik erg benieuwd naar.

 

Lol @moeder van IKKUH

 

Nieuwsbrief