Jammer hoor: Netflix voorlopig niet naar Nederland
Nieuws

Jammer hoor: Netflix voorlopig niet naar Nederland

donderdag 24 januari 2013 15:18

Videodienst Netflix komt de komende maanden nog niet naar Nederland. Mogelijk pas in 2014 start Netflix in andere landen.

Over de komst van de populaire Amerikaanse videodienst Netflix naar Nederland gaan al jaren geruchten. Het bedrijf had eerder ook vacatures voor Nederlandstalige medewerkers, maar de plannen lijken op een laag pitje te zijn gezet. In een brief naar investeerders meldt Netflix dat er in de eerste helft van 2013 geen lanceringen in nieuwe landen staan gepland, schrijft Tweakers.

"We onderzoeken de uitbreiding naar diverse markten voor eind 2013 en 2014, maar er zijn nog geen beslissingen genomen", staat er in de brief. Onlangs startte Netflix wel in Scandinavische landen. Daarnaast is Netflix ook actief in de VS, Groot-Brittannië, Ierland en Zuid-Amerika. Een groot pluspunt van Netflix is de grote catalogus en dat de dienst heel veel apparaten ondersteunt.

Tonie was in 1999 een van de eerste bloggers in Nederland. Sinds onze start in 2005 doet hij dat ook voor Bright. Sinds 2014 is Tonie de eindredacteur van Bright.nl.

Reacties

Misschien eens kijken naar Hola, dan schijn je Netflix wel aan te kunnen. Misschien een recensie waard?
http://thenextweb.com/apps/2013/01/24/sweet-hola-lets-you-use-hulu-pando...

 

Wie weet maken we nog mee dat er één Europese BUMA organisatie komt en dat dit soort bedrijven niet als een spelletje Risk land voor land moeten veroveren met andere voorwaarden en tarieven.

 

Zonde, gebruik zelf de US versie via mijn AppleTV en vind het echt een uitkomst. $8 per maand voor Netflix + $5 per maand voor unblock-us. Werkt echt ideaal, gewoon lekker snel (HD geen probleem) en de catalogus is gewoon perfect. Toch zou een NL versie nog beter zijn, zeker voor kinderen.

 

Nieuwsbrief