John's Phone
Nieuws

John's Phone

donderdag 29 december 2011 09:22

Maak van je smart phone een simple phone.

Het telefoonmerk John's Phone is een model dat eenvoud ademt. Je kunt er alleen mee bellen en gebeld worden, telefoonnummers worden op de achterkant in een kladblokje geschreven. Bright schreef er eerder over als een sterk staaltje van Dutch Design. Nu is er de John's Phone-app, die van je Android-telefoon een simple phone maakt. Je kan dan alleen nog maar bellen, gebeld worden en een sms ontvangen. Lekker rustig dus.

download

Bram blogt bij Bright. Hij is ook mede-uitbater van het Torpedo Theater in Amsterdam.

Reacties

Wel een nogal nuttelose app want je hebt een smartphone niet alleen om te bellen en smsen

 

En jij bent een zuurpruim die niet snapt wat John's Phone betekent namelijk rust in ons smartphone bestaan ;-P

 

Blijft zinloos

 

Geweldig voor de wat oudere mensen, tellen ze ook weer mee en hoeven ze zich niet te schamen dat ze het te ingewikkeld vinden.

 

Aha, dus voor oudere mensen die een smart phone hebben maar erachter kwamen dat hij te moeilijk was en daarom een app kunnen downloaden om hun telefoon weer te kunnen gebruiken?!
Ja logisch... Geniaal idee. De mensen hierachter moeten minimaal een IQ van 50 hebben om zo te redeneren.

 

Heel suf.
Breng je een eenvoudige telefoon op de markt ga je een beetje zuur liggen doen op smart phones. Blijkbaar geloven ze niet in hun eigen product daar bij John's phone.

 

Ik heb ooit de CEO van dat bedrijf op de radio gehoord. Dat zijn de mensen van John Doe niet meer waar bovenstaand artikel naar verwijst maar ene Mirik Castro. Als je die hoorde praten begrijp je ook waarom ze met dit soort flauwe ideetjes komen. Wat een extreem domme man was dat. Vertelde doodleuk dat ze geen geld hadden en daarom studenten vroegen om voor hem te ontwerpen. Schaamteloos.

 

na verwijderen bleek de app mijn mobiel internet permanent geblokkeerd te hebben. weg ermee.

 

Hier HTC android 2.3 Desire Classic draait ie goed!

 

Beste Bright, er zijn toch wel wat betere en leukere apps dan deze te vinden als download van de dag?!
Deze app heeft mijn internet en mail voorgoed afgesloten. Moest firmware re-installen!
WTF Bright?!

 

Ik heb sinds een maand een touchscreen smartphone Sony Ericsson Experia Mini Pro (met toetsenbordje) en daarvoor had ik een Smartphone van Sony die niet veel meer kon dan een Blackberry..
Het ding is echter zo mooi met Android, apps en widgets en wat nog meer dat ik er lichtelijk verslaafd aan ben geraakt. Laat ik hem dan eindelijk liggen dan bliepen de whatsappjes om mijn oren... Bij mij werkt de app perfect.. maar schakelt inderdaad niet altijd gelijk het internet weer aan. Maar dat vind ik niet zo'n probleem want anders kost me dat toch teveel MB's. Het enige nadeel is dat de app uitschakelt als er een SMS binnenkomt maar je ontvangt ze tenminste nog! Met hun eigen John's phone zijn ze nu bezig met een ontwerp waar ook SMS ontvangen en verstuurd kunnen worden. Als je even wilt afkicken van je Smartphone lijkt me zo'n telefoon wel ideaal. Je kunt er gewoon je eigen SIM-kaartje in doen en dan neemt ie de contacten over.

 

Ik schreef het net verkeerd maar kan het niet meer wijzigen.. ik had dus eerst een smartphone van Nokia E71. Ik heb mijn mobiel nu ook op John's phone staan en het is even heerlijk rustig!

 

Astrid is overduidelijk iemand van John's Phone...

 

Nieuwsbrief