Kunstige agenda
Creative Class

Kunstige agenda

vrijdag 17 december 2010 14:31

Tover zelf een Damien Hirst of Jeff Koons tevoorschijn in je agenda door de opeenvolgende cijfers met elkaar te verbinden.

De agenda van de Zwitserse Julie Joliat valt op en dat is niet alleen om het felle geel op snee, maar ook door het intrigerende concept. Je agenda 2011 mag je immers zelf gaan vormgeven, tenminste, de grafisch vormgever bedacht meer dan vijftig kunstzinnige plaatjes die tot enkele cijfers werden herleid. Door zelf de opeenvolgende cijfers met elkaar te gaan verbinden, verschijnen er werken van onder meer Jeff Koons, Andy Warhol of Damien Hirst.

De Zwitserse brengt deze agenda in een gelimiteerde oplage van driehonderd exemplaren op de markt en je moet dus snel zijn om nog van het speciale Kerstaanbod van 15,50 euro te kunnen profiteren. Het wordt beslist een origineel cadeau want Julie Joliat beperkte zich heus niet tot de cijferplaatjes alleen, de agenda bevat immers ook een tot het grafisch minimum beperkte lijst van onder meer de verlofdagen voor 2011, een overzicht van de sterrebeelden, een verklarende maatstaf voor (lengte)maten, temperatuur, valuta's en snelheid.
Reacties

Oftewel een kleurboek voor grote mensen, waar je ook nog eens een keer je afspraken in kunt schrijven. :s
Niet heel echt geweldig maar wel eens een keer wat anders.

 

helaas al uitverkocht...
Ik heb maar een mailtje gestuurd in de hoop dat er iets gereprint gaat worden :).(bij voldoende interesse aldus de site)

 

Nieuwsbrief