Maybach Otis, beter dan origineel?
Nieuws

Maybach Otis, beter dan origineel?

dinsdag 13 maart 2012 08:48

Wie een celebrity customized Maybach zoekt, er kan nog geboden worden.

Maybach is dood. Het merk dat Mercedes gereanimeerd had om te concurreren met Rolls Royce kwam nooit van de grond. Dat weerhoudt rappers er zelden van om er toch mee op te scheppen. Zo ook hiphop-grootheden Kanye West en Jay-Z. Voor de clip van de track Otis gebruikten zij een Maybach.

Hoogstwaarschijnlijk niet eentje die door een vriendelijke pr-dame ter beschikking was gesteld. De heren gingen de slee namelijk te lijf met een flex, een gasbrander en een slijptol. Het effect is een soort Mad Max-convertible-limousine. Doet in de verte denken aan de Mercedes die James May ooit in Top Gear door Afrika reed.

Vanaf 5:35

Gezien inruil wat problematisch geworden is, wordt de auto geveild voor het goede doel. De vraag is: is hij meer of minder waard geworden? Hij is hoe dan ook oneindig veel cooler. Ligt vast aan de rims.

Rutger is sinds 2006 de meest noordelijke blogger van Bright. Hij schrijft graag het verhaal achter het verhaal. Hij doceert conceptontwikkeling op de Academie voor Popcultuur en werkt als freelance ideeƫnman en verhalenmaker.

Reacties

Zou die door de keuring van de RDW komen? Hmmm.

 
afbeelding van Rutger Middendorp

Slechts 60K leverde hij op: http://jalopnik.com/5893330/jay+z-and-kanyes-modified-otis-maybach-sells-for-just-60000

 

Nieuwsbrief