Megaphone, de mega iPhone-speakerdock
Creative Class

Megaphone, de mega iPhone-speakerdock

dinsdag 06 december 2011 13:37

Bijna alle iPhone-speakerdocks hebben een ingebouwde versterker. De Megaphone daarentegen is een passieve, hele grote dock.

De Megaphone iPhone speakerdock van het Italiaanse ontwerpbureau en&is, is niet voor iedere huiskamer weggelegd. De Megaphone is namelijk niet uitgerust met elektronica om het geluid versterkt de huiskamer in te jagen. De Megaphone is geheel passief en versterkt het geluid van de iPhone-speakertjes door het enorme formaat van deze mega designtoeter.

De Megaphone is gemaakt van keramiek en staat op een houten frame zodat de Megaphone boven de vloer ‘zweeft’ voor optimale vibratie van het object. De Magaphone is verkrijgbaar in zwart of wit voor 399 euro of verguld voor 599 euro. Ik verwacht dat het unieke ontwerp en het enorme formaat de Megaphone niet tot een Megahit zal maken.

Megaphone from RACOON_STUDIO on Vimeo.

David schrijft al sinds jaar en dag voor Bright en heeft het voorrecht de meeste gadgets te reviewen voor de enige echte Uitpakparty. Van alle gadgets houdt David het meest van robotica en hij heeft een voorliefde voor wetenschap in al zijn facetten.

Reacties

Lekker old skool! :-)

 

lekker cult ding

 

Een Flaterfoon, wat gaaf!

 

En hoe klinkt 'ie? Daar ben ik toch het meest geinteresseerd in.

 

Hoe die klinkt?
Ding is van keramiek..
Leg je phone es in een leeg wc-pot

 

Geestig!

 

Nieuwsbrief