Meldpunt voor te veel meldpunten?
Nieuws

Meldpunt voor te veel meldpunten?

vrijdag 10 februari 2012 16:52

Nadat de PVV de jacht opende op lastpakken uit Midden en Oost Europese landen, zijn ze zelf het onderwerp van spot.

Woensdag presenteerde Partij Voor de Vrijheid het Meldpunt Midden- en Oost-Europeanen om overlast met Polen, Roemenen en Bulgaren te registeren. Alweer de zoveelste aflevering in de rijke traditie van PVV Meldpunten, zoals Meldpunt Kilometerheffing, Meldpunt Onveilige Scholen en Meldpunt Straatterreur. Die laatste niet verwarren met Meldpunt Straatcriminaliteit.

Bij de vorige meldpuntgeboortes was er wel wat reuring, maar bij het nieuwe meldpunt sprongen veel Nederlanders voor de Polen in de bres. Twitter raakte er maar niet over uitgegrapt en op Dumpert klaagde Henk over zijn Poolse vrouw waar hij steeds meer overlast van kreeg.

Maar de grootste golf van verzet tegen de PVV werd toegebracht met eigen wapens. Meldpunten schoten uit de grond als aspergestekers in april. Het Meldpunt Limburgers (inmiddels gesloten), het Meldpunt Nederlanders en autochtone Nederlanders, het Meldpunt Belgen en het Meldpunt Waardevolle Gezelligheid (als je een keer leuk met een Pool op stap bent geweest) vond de Volkskrant gisteren.

Ik denk dat het tijd wordt voor een meldpunt tegen het overmatig gebruik van meldpunten. Iemand?

Bram blogt bij Bright. Hij is ook mede-uitbater van het Torpedo Theater in Amsterdam.

Reacties

Pff moe!

 

een meldpunt discriminatie ... ohw die was er al....

 

Meldpunt meldpunten, die missen we inderdaad. Gat in de markt.

 

Iemand nog een zinnig punt te melden?

 

De pvv heeft geen interesse in oplossingen. Het is gewoon een haat partij. Gaat niet over links of rechts. Maar over constructief of destructief.

 

Het amateurisme van de partij valt mij nog het meest op.
Maar toch, er mag wel eens goed gekeken worden naar de onvrede die er bestaat bij de zgn 'populistische' stemmer. Die lijkt me niet over hoofddoekjes en burka's te gaan.

 

Nee jij bent dom,nederland is al eeuwen een slaven land .

 

Een Meldpunt Meldpunten, wanneer je nieuwe Meldpunten signeleerd ;)

 

Dom dom dom. NL is alweer een tijdje geen slaven(handelend!!!)land meer. En immigratie heb je in elk land. Zélfs in Marokko en TURKije. Al zal het daar niet zo storm lopen als hier.
On topic: gelukkig backfired het onzinnige plannetje van Blonde Geert en zijn enge cluppie!

 

Meldpunt lelijke bokke pruiken!

 

Meldpunt kortzichtige nederlanders die pvv stemmen en achter deze menner aanlopen.....

 

De pvv lijkt toch eng veel op partijen die het halverwege de jaren dertig goed gingen doen en inspeelde op de ontevredenheid onder mensen. We weten wat daarvan is gekomen, ik vind het maar eng

 

De SP deed/doet bijna hetzelfde en daar hoor je niemand over klagen: "Meld hier gevallen van concurrentievervalsing op de arbeidsmarkt die wordt veroorzaakt door de toestroom van Polen en andere Oost-Europeanen"
http://www.sp.nl/enquetes/concurrentievervalsing/

 

Je moet voor de grap maar eens de woorden midden en oost europeanen of polen enz. vervangen door het woord joden. Dan wordt het opeens kraakhelder wat de PVV eigenlijk wil.

Bijvoorbeeld in deze zin: "Heeft u overlast van MOE-landers? Of bent u uw baan kwijtgeraakt aan een Pool, Bulgaar, Roemeen of andere Midden- of Oost Europeaan? Wij willen het graag horen. De Partij voor de Vrijheid biedt u op deze website een platform om uw klachten te melden."

 

meldpunt jij bent dom roepers.

 

Meldpunt richardjes die schrijven meldpunt jij bent dom roepers

 

Meldpunt "ios bright.app gebruiker die Meldpunt richardjes die schrijven meldpunt jij bent dom roepers" schrijven... Etc etc

 

Wauw, qua reacties lijkt bright nu bijna op elsevier of telegraaf!

 

Als dit soort van items schering en inslag wordt op Bright dan heb ik het hier snel weer gezien. Heb geen zin in politieke stellingnames.

 

Reacties bevestigen eens te meer waarom ik dit een enge ontwikkeling vind.

 

Ik heb nu wel ff behoefte asn een Meldpunt onzinnige Bright blogs. Buiten toppers als David, is het journalistieke niveau hier soms erg bedroevend laag!

 

Deze week nog een bericht in de krant over uitbuiting van Poolse werknemers door een koppel. Meldpunt nieuwe slavernij is dus ook zinvol

 

Meld.

 

en de bedoeling van het sp-meldpunt was/is om bedrijven op te sporen die bijv poolse chauffeurs in dienst hebben voor een lager salaris dan nederlandse - dat willen zij terecht aanpakken!

 

Mensen:

Nederland DRIJFT al eeuwen op alle buitenlanders die het werk doen waar wij te lui en zogenaamd te hoog voor geschoold zijn. Leer dat eens in te zien. Zonder buitenlanders had jij, je vader en je moeder geen royale uitkeringen!

 

Waarom zo'n onzinnig item op Bright?! Alsof er nog niet genoeg over politiek gewauweld wordt.
Als Bright nu ook al dit soort flauwekul gaat posten heb ik het wel gezien hier...

 

meldpuntikbendiepvvhaatzaaierszonderruggegraatzoontzettendmoe.nl

 

Dit topic hoort niet op Bright thuis. Het eeuwige gemekker over Apple/Windows/Android is al meer dan genoeg politiek.

 

Polen de nieuwe afrikaanse slaven !!

 

Waarom dit topic op Bright? Gaat Bright opeens ook politiek meezuren met de rest van Nederland?

 

Er is er nu ook een <a href="http://www.ufomeldpunt.nl/">meldpunt voor buitenaardsen</a>.

 

Meldpunt Xenofobie

 

Nieuwsbrief