'Microsoft test eigen smartphone al'
Nieuws

'Microsoft test eigen smartphone al'

vrijdag 02 november 2012 14:45

Microsoft zou in Azië zijn eigen Surface-smartphone al aan het testen zijn.

Geruchten over de komst van de eerste smartphone van Microsoft zelf gaan al langer, maar nu schrijft The Wall Street Journal dat de Windows-telefoon al wordt getest. Dat hebben bronnen bij Aziatische leveranciers aan de Amerikaanse krant gemeld. Het toestel zou een scherm tussen de 4 en 5 inch hebben.

Het is niet zeker of Microsoft al besloten heeft of het toestel op de markt komt. Het kan als laatste redmiddel achter de hand worden gehouden voor het geval Windows Phone 8 even onsuccesvol als de voorganger blijkt.

Afgelopen vrijdag bracht Microsoft in acht landen zijn eerste tablet, de Surface, op de markt. De Surface werkt met de RT-versie van Windows 8, bedoeld voor tablets en is de eerste mobiele hardware die Microsoft zelf heeft ontwikkeld. Maandag volgde de release van Windows Phone 8, waarmee Nokia, HTC, Samsung en Huawei de komende weken toestellen uitbrengen. Zie ook onze eerste indruk van de HTC 8X.

Tonie was in 1999 een van de eerste bloggers in Nederland. Sinds onze start in 2005 doet hij dat ook voor Bright. Sinds 2014 is Tonie de eindredacteur van Bright.nl.

Reacties

Zoon: waar is je reactie?

 

Ikkuh komt niet want hier kan je geen apple afzeik reactie plaatsen. Nou ja ikkuh zou het hier zelfs voor elkaar krijgen.

 

Nieuwsbrief