Miss Hyves-verkiezing heeft al 400 deelnemers
Nieuws

Miss Hyves-verkiezing heeft al 400 deelnemers

woensdag 23 september 2009 15:01

Na vijf jaar Hyves is het tijd voor een heus Hyves-gezicht vonden de oprichters van de Miss Hyves-verkiezing.

Nu Hyves al vijf jaar bestaat is het tijd voor een herkenbaar gezicht. De oprichters van Hyves dachten daar een tijd geleden al aan, en richtten vorig jaar de groep Miss Hyves op. Die werd destijds niet zo serieus genomen, maar is inmiddels uitgegroeid tot een groep met 15 duizend leden.

Hiervan zijn er zo'n 400 leden die zich kandidaat stellen voor de echte Hyves miss-verkiezing. Vanwege de vele foto posts was de groep zelf even down. Als lid van de groep kun je je gratis aanmelden om mee te doen, daarna is het aan de andere leden om je te maken of te kraken. De deelnemers met de meeste stemmen gaan door naar de volgende ronde.

Natuurlijk valt er ook wat te winnen: de winnares krijgt een modellencontract krijgen en een opleiding in het model-zijn.

Update 17:00: Ten onrechte schreef Bright.nl dat Hyves zelf de Miss Hyves-verkiezing organiseert. Initiatiefnemer is Ruben van Diermen die de Miss Hyves-groep al een jaar geleden gestart is. Naar aanleiding van alle persaandacht die zijn persbericht genereerde, kreeg hij vanmiddag opeens een telefoontje van Hyves. Oh hij wilde stoppen met de Hyves-verkiezing. Reden: hij mag de naam Hyves niet gebruiken. Best raar, als tienduizenden andere hyves ook de naam hyves gebruiken. Het adres misshyvesverkiezing.hyves.nl is inmiddels niet meer te bereiken.

Raymond Spanjar van Hyves: 'Het persbericht en de hyvespagina van de miss-verkiezing wekt de indruk dat Hyves bij deze verkiezingen betrokken is, door het gebruik van onder andere onze logo's, en dat is niet zo. Om verwarring en teleurstelling te voorkomen hebben we de verwijzingen naar Hyves geschrapt.'

Update 25 sep: de Miss Hyves Verkiezing is weer online!

Nieuwsbrief