Download: Mortal Kombat X op iOS
Nieuws

Download: Mortal Kombat X op iOS

woensdag 15 april 2015 09:19

Het bekende, gewelddadige vechtspel Mortal Kombat maakt zijn debuut op iOS. 'Finish him!'

Het is voor het eerst dat Mortal Kombat op iOS verschijnt. De bekende gamereeks staat bekend om zijn gewelddadige 'fatalities', waarbij je de tegenstander op brute wijze om zeep helpt. Op de achtergrond roept een stem: "Finish him!"

In de mobiele game neem je het met een team van drie op tegen een ander team van drie. Dat doe je door op het scherm te tikken en soms in een bepaalde richting te vegen. De fatalities zijn net zo hard als je gewend bent: er bungelen regelmatig harten uit lichamen en je scalpeert gezichten van schedels. Daarbij moet gezegd: de game ziet er schitterend uit, zeker op de grotere schermen van de iPhone 6 (Plus).

bekijk op YouTube

Het vechten werkt heel prettig en dient zelfs nog een doel als je de volledige game op pc of de console haalt. Door te vechten kun je er namelijk dingen op de console-versie van de gelijknamige game mee vrijspelen.

Mortal Kombat X is een freemium-game, wat betekent dat er in-app aankopen zijn. Personages waarmee je kunt vechten worden gepresenteerd als kaarten, en met echt geld (maar ook met nepgeld - dat je niet heel snel bij elkaar verdient) kun je nieuwe pakjes en personages kopen. Gelukkig zit het freemium-model niet in de weg, omdat het leuk is om te spelen.

download Mortal Kombat X gratis voor iOS

Rutger houdt van technologische ontwikkelingen, producten en designs die de wereld veranderen. Is daarnaast gek op films, games, muziek en dan met name Radiohead.

Nieuwsbrief